Janome continental M7

Nieuw

Janome Continental M7
Meest vooruitstrevende naaimachine op de markt
Groot, snel en precies

Meer details

1 Item

Op bestelling leverbaar, demomodel in onze winkel te bekijken.

€ 3.599,00

Meer informatie

Continental M7 PROFESSIONAL

NIEUW - gewoon geweldig

De Continental M7 Professional is niet alleen uniek vanwege zijn afmetingen. Een nieuwe generatie naaimachines begint met een stofdoorlaat van 343 mm breed en 140 mm hoog. Het idee achter het concept is "ruimte, licht en zicht".
Via het 7 inch kleuren touchscreen kunnen geweldige functies worden geselecteerd, zoals de automatische steekplaatschakelaar, de balans van de boveninvoer, de naaigids voor naaitoepassingen of de quiltblokadviseur. U kunt elk van de 400 geïntegreerde steken, inclusief de 13 soorten knoopsgaten, aanpassen aan uw behoeften en ze opslaan als een "favoriete steek". De hoge normen voor trillingsonderdrukking zorgen voor een aangenaam, uniform en krachtig naairesultaat tot wel 1.300 steken per minuut.
Het AcuFeed ™ Flex-stofinvoersysteem, de automatische persvoetlichter, de elektronische draadspanning en de NIEUWE Janome AcuSpark-app met video's, instructies en tips zijn comfortabel en onmisbaar.
Personaliseer uw naaiprojecten door uw eigen steken te maken met de Stitch Composer-software en met de screensaver-tool kunt u uw eigen foto's toevoegen op het machinescherm.

Accessoires