In prijs verlaagd! Babylock Enlighten Bekijk groter

Babylock Enlighten

Babylock Enlighten

Nieuw

Bent u op zoek naar nieuwe inspiratie, het hoogste niveau lockmachine en moderne technologie? Makkelijk in te rijgen lockmachine met het Jet Air systeem.

Nooit meer draden in de knoop!

Meer details

Op bestelling leverbaar

€ 1.498,00

-€ 100,00

€ 1.598,00

Meer informatie

enlighten

...is een overlockmachine met het ExtraordinAirTM en het automatisch draadtoevoersysteem.

Ben je creatief en sta je open voor iets nieuws? Je kunt maximaal vier draden tegelijk gebruiken om mooie siereffecten te naaien. Het moeilijke volgen van inrijgpunten, loshangende draden en ergernis zijn verleden tijd met het volautomatische luchtdrukinrijgsysteem. Er blijft meer tijd over voor het uitproberen van de unieke wave-naad.

Dankzij de verschillende draadgeleidingen bepaal je de inrijgvolgorde zelf. Bij het ExtraordinAirTM-systeem wordt de draad in het gewenste grijperkanaal gelegd. Met een druk op de knop rijg je met behulp van lucht bliksemsnel de draden in.

Met het automatisch draadtoevoersysteem (ATD-systeem) en de voorselectie van de naad, hoef je met de enlighten niet meer bang te zijn voor het instellen van de draadspanning. Ondanks uiteenlopende naaigarenkwaliteiten - van superfijn tot dik - krijg je fantastische resultaten. Ook de steeklengte en -breedte kun je apart instellen en aanpassen. Het instelbare differentiaaltransport (0,6 – 2,0 :1) zorgt voor optimale naairesultaten. Dankzij de ledlichten is je werkveld prima verlicht, ook als het al laat is.