Garantie

De bepalingen betreffende garantie kunt u terugvinden in onze algemene voorwaarden (met name artikel 12). Deze vindt u onder aan de pagina onder informatie en tevens worden deze aangeboden bij het betalingsproces.

In geval van een recht op garantie repareren wij kosteloos en zo snel mogelijk het product. Indien reparatie niet mogelijk is leveren wij u een vervangend product. Mocht het product niet meer leverbaar zijn wordt er in overleg gekeken naar een vergelijkbaar product of wordt er een compensatieregeling getroffen.

Heeft u problemen met een product, neem dan altijd eerst contact met ons op! Dit kan via de klantenservice of telefonisch.

Oenemanaaimachines.nl geeft onder andere garantie op haar producten wanneer;

  • Voor elk product geldt dat er een bepaalde tijd garantie op zit. Deze garantietijd is afhankelijk van het product zelf, hetgeen u ervoor betaald heeft en wat u er redelijkerwijs van zou mogen verwachten.
  • Het product bij ontvangst in het kader van redelijheid en billijkheid, aanstootgevende, cosmetische schade bevat. Let wel, alleen geldig op zeer korte termijn na ontvangst. Wij verzoeken u direct na constatering contact met ons op te nemen. Is dit moment buiten openingstijden kunt u een mail sturen met een foto van de schade. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
  • Het product bij ontvangst een (onvoorzien) defect bevat of niet juist werkt. Wij verzoeken u direct na constatering contact met ons op te nemen.
  • Eventuele verzendkosten bij een erkend en geaccepteerd (door oenemanaaimachines.nl) geval van garantie, worden vergoed door oenemanaaimachines.nl
  • Let op: Alle schade die ontstaan is door onjuist of onzorgvuldig gebruik van een product, ook vermeld in onze algemene voorwaarden (met name artikel 7) geeft geen recht tot garantie. Voor de mogelijkheden die dan ontstaan kijkt u onder aan de pagina onder informatie bij retourneren en ruilen.

Voor vragen met betrekking tot garantie kunt u contact met onze klantenservice opnemen via het kopje Contact. Deze vind u onder aan de pagina onder informatie.