• Verlaagde prijs
Husqvarna DESIGNER JADE™ 35
 • Husqvarna DESIGNER JADE™ 35
 • Husqvarna DESIGNER JADE™ 35
 • Husqvarna DESIGNER JADE™ 35
 • Husqvarna DESIGNER JADE™ 35
 • Husqvarna DESIGNER JADE™ 35
 • Husqvarna DESIGNER JADE™ 35

Husqvarna DESIGNER JADE™ 35

Husqvarna Designer JADE 35

De DESIGNER JADE 35 naai- en borduurmachine is met zijn vele handige functies en strak modern design van alle markten thuis.

Zo stelt de machine automatisch de draadspanning, steeklengte en steekbreedte in bij de door u gekozen steek. De ingebouwde naaigids geeft daarbij ook gelijk aan wat de juiste naaldvoet en naalddikte zijn. Steken kunt u zelf programmeren!

De snelheidsregeling regelt de juiste naaisnelheid en naaien zonder voetpedaal kan met de start/stop functie. De bovendraadsensor geeft aan wanneer de draad breekt. 

Met ingebouwde draadinsteker, draadafsnijder, tweelingnaald beveiliging, rechtsreeks opspoelen van de naald, verzinkbare transporteur (gemakkelijk aannaaien knopen en quilten) en free motion bij alle steken.

Zelf borduurmotieven aanpassen, maken en combineren. Maak gebruik van de handige sofware en USB voor uw eigen ideeën, gemakkelijk op de PC.

Roteer, spiegel en verklein of vergroot gemakkelijk het borduurmotief. Ook kunt u het borduurmotief rijgen en aanpassen, door steken lopen, door kleurblokken lopen en verplaatsen.

LED-verlichting voor schaduwvrij werken, ook op donkere stoffen.

Naaien:

120 steken (7 mm breed), automatische 1-staps knoopsgaten, 2 naailettertypes en 29 naaldposities.

Borduren:

Groot borduurgebied van 240 x 150 mm, een borduurlettertype (verschillende formaten), 72 borduurmotieven en software voor het zelf maken van borduurmotieven.

Accessoires:

Inclusief accessoires, waaronder 8 naaivoeten, een borduurring (240 x 150mm) en een  USB met borduurmotieven.

€ 1.499,00
€ 1.359,00 € 140,00 korting
Inclusief belasting Op bestelling leverbaar
Aantal
Op bestelling leverbaar

Omschrijving

Belangrijkste Functies

Groot borduurgebied

U kunt grote ontwerpen tot maximaal 240x150mm maken en borduren zonder de stof opnieuw te hoeven inspannen. De grote DESIGNER™ Jewel Hoop van 240x150mm is bij uw DESIGNER JADE™ 35 inbegrepen.

Exclusieve SEWING ADVISOR™ functie

Kies uw stofsoort en naaitechniek; de Exclusieve SEWING ADVISOR™ stelt alles onmiddellijk voor u in en geeft professioneel advies direct op het scherm. De beste steek, steekbreedte, steeklengte en draadspanning worden automatisch ingesteld. De steek wordt in het display getoond en u krijgt advies over de te gebruiken naaivoet.

Grote naairuimte

200mm naairuimte. Voor het eenvoudig naaien van grote quilts, woondecoratieprojecten en kledingstukken. Zoveel ruimte rechts van de naald zorgt voor veel naaigemak. 

Inclusief Embroidery Intro Software voor PC

Pas uw borduurmotieven aan of personaliseer en combineer ze met elkaar; maak monogrammen - allemaal op uw PC computer. Roteer, spiegel, vergroot of verklein het borduurmotief met de mogelijkheid om de stekendichtheid te behouden, en nog veel meer!

Hoge borduursnelheid

De perfecte tijdbespaarder voor iedereen die borduurt. Uw HUSQVARNA VIKING® DESIGNER JADE™ 35 naai- en borduurmachine borduurt sneller dan de meeste andere borduurmachines.  In vergelijking met de meeste andere borduurmachines in deze prijsklasse. De werkelijke tijd hangt af van type borduurring en borduurmotief. 

Eigenschappen in één overzicht

Machine functies

DESIGNER ACCESSOIREDOOS

Moderne, handige en makkelijk bereikbare opbergruimte voor alle bijgeleverde accessoires.De strakke, moderne accessoiredoos ziet er stijlvol uit als de machine niet wordt gebruikt.

ELEKTRONISCHE ZELFREGELENDE DRAADSPANNING

Snel en handig tijdens het naaien. De beste spanning wordt automatisch ingesteld voor alle naaitechnieken en stoffen. De automatische instelling van de spanning is eenvoudig te negeren voor speciale technieken.

INCLUSIEF 8 ORIGINELE HUSQVARNA VIKING® KLIK-KLAAR NAAIVOETEN

Een grote selectie eenvoudig opklikbare naaivoeten wordt bij de HUSQVARNA VIKING® DESIGNER JADE™ 35 machine geleverd, inclusief de eenstaps-knoopsgatvoet.

AUTOMATISCHE DRAADAFSNIJDER

Snel en handig tijdens het naaien. Met één druk op de toets worden onmiddellijk de boven- en onderdraad onder uw stof afgesneden. Bij het borduren wordt de bovendraad afgesneden tussen kleurwissels en worden boven- en onderdraad afgesneden aan het einde van het borduurmotief.

SNELHEIDSREGELING

Pas de naaisnelheid makkelijk aan voor meer controle.

INGEBOUWDE DRAADINSTEKER

Maakt het inrijgen snel, gemakkelijk en probleemloos.

GRAFISCH DISPLAY

Op het grafische display kunt u alle selecties en opties zien. De gekozen steek wordt op ware grootte weergegeven op het grafische display. Alle aanbevelingen voor het naaien worden weergegeven op het grafische display.

TWEELINGNAALDBEVEILIGING 

Selecteer steekbreedtebeveiliging om te voorkomen dat de tweelingnaald breekt.

RECHTSTREEKS OPSPOELEN VANAF DE NAALD

U hoeft de draad niet uit de machine te verwijderen tijdens het opspoelen.

MEERDERE TALEN

Kies de taal van uw voorkeur en stel deze in voor uw instellingen en pop-upberichten op het grafische display.

LED-LAMPJES

Verminderen schaduw tijdens het naaien. LED-lampjes verlichten het naaldgebied en het naaioppervlak om het naaien te vereenvoudigen en uw ogen minder te vermoeien.

Naaifuncties

EXCLUSIEVE SEWING ADVISOR™ FUNCTIE

Selecteer het type stof en de naaitechniek en de Exclusieve SEWING ADVISOR™ stelt direct alles voor u in, met professioneel advies op het scherm. De functie stelt de beste steek, steekbreedte, steeklengte en draadspanning in. De steek wordt met de aanbevolen naaivoet, naalddikte en naaldtype weergegeven op het grafische display.

NAAIRUIMTE VAN 200 mm

Naai eenvoudig grote quilts, woonaccessoires en kleding.

Groot gebied rechts van de naald voor een fantastisch naaigemak.

120 PRACHTIGE 7 mm BREDE STEKEN

U kunt kiezen uit veel verschillende steken voor alle technieken en eindeloos veel creatieve mogelijkheden. U heeft altijd de perfecte steek voor ieder project.

EENSTAPS KNOOPSGATEN

Knoopsgaten kunnen snel en makkelijk worden genaaid in een eenvoudig eenstapsproces. De beide kolommen worden in dezelfde richting genaaid zodat ze goed plat liggen en niet vervormen. Kies uit vier verschillende stijlen voor diverse toepassingen.

2 NAAILETTERTYPES (Block en Cyrillic)

Met hoofdletters en kleine letters, cijfers en symbolen voor eenvoudig programmeren en om ieder project een persoonlijk accent te geven.

STEKEN PROGRAMMEREN

1 permanent geheugen (met plaats voor 60 steken of letters) in een persoonlijk steekprogramma dat snel en gemakkelijk te openen is.

NAALDSTOP BOVEN/ONDER

Voor eenvoudig draaien, applicaties aanbrengen enz.

START/STOP FUNCTIE

Eenvoudig met gelijkmatige snelheid naaien zonder het voetpedaal. Druk op Start/Stop om te starten en te stoppen met naaien. Zeer geschikt voor het naaien van rijen decoratieve steken, quilten uit de vrije hand en voor het maken van knoopsgaten. 

TRANSPORTEUR VERZINKEN

De transporteur kan eenvoudig worden verzonken aan de achterkant van de vrije arm voor het aannaaien van knopen en voor quilten of versieren uit de vrije hand.

FREE MOTION MET ALLE STEKEN

Voor eenvoudig quilten en prachtig borduren uit de vrije hand met iedere steek die u wilt.

BOVENDRAADSENSOR

Er verschijnt een pop-upbericht wanneer de bovendraad breekt.

29 NAALDPOSITIES

Naait een rechte steek in 29 verschillende naaldposities voor perfect doorstikken, langs randen stikken, naden afwerken, doorpitten in de naad of quilten. Pas de steeklengte en -breedte aan en spiegel de steek.

GROOT ASSORTIMENT OPTIONELE ACCESSOIRES

Veel optionele accessoires voor al uw naaiwerk en creatieve mogelijkheden. Voor alle mogelijke soorten naai- en borduurwerk, quilten, woondecoraties en nog veel meer

Borduurfuncties

GROOT BORDUURGEBIED

U kunt grote borduurmotieven maken en borduren tot 240x150 mm zonder de stof opnieuw in de borduurring te spannen. De grote DESIGNER™ Jewel Hoop 240x150mm wordt bij uw DESIGNER JADE™ 35 geleverd. 

HOGE BORDUURSNELHEID

Uw HUSQVARNA VIKING® DESIGNER JADE™ 35 naai- en borduurmachine borduurt sneller dan de meeste andere borduurmachines. Vergeleken met andere borduurmachines in dezelfde prijsklasse. De werkelijke tijd hangt af van de borduurring en het type borduurmotief. 

EMBROIDERY INTRO SOFTWARE VOOR PC

 • Pas uw borduurmotieven aan, maak ze persoonlijk en combineer ze; maak monogrammen - gewoon op uw eigen PC.
 • Roteer, spiegel en verklein/vergroot alle gewenste borduurmotieven met de optie om de steekdichtheid constant te houden.
 • Gebruik de intelligente ColorSort-functie om het aantal garenwissels tijdens het borduren te verminderen.
 • Veel verschillende letters - inclusief 10 speciaal gedigitaliseerde lettertypes.
 • Met de QuickFont Wizard kunt u een ongelimiteerd aantal borduurlettertypes maken van de meeste TrueType® en OpenType® lettertypes die op uw computer staan.
 • 72 Super Designs die u voor alle projecten kunt aanpassen. U kunt ze makkelijk vergroten of verkleinen terwijl de perfecte steekdichtheid behouden blijft.
 • Een grote selectie borduurmotieven, omrandingen en hoeken voor creatieve combinaties.

OPTIONELE HUSQVARNA VIKING® BORDUURSOFTWARE VOOR PC

Maak persoonlijke borduurmotieven op uw computer. Onze borduursoftware is leverbaar voor PC- en Mac®- computers en biedt maximale creativiteit en persoonlijke bewerkingsmogelijkheden voor uw borduurmotieven.

EXCLUSIEVE BORDUURMOTIEVEN EN LETTERTYPE

Eindeloze mogelijkheden om creatief te zijn. Er zijn 70 prachtige borduurmotieven inbegrepen bij uw DESIGNER JADE™ 35 naai- en borduurmachine. 1 ingebouwd borduurlettertype in drie verschillende grootten met hoofdletters en kleine letters waarmee u uw werkstukken van een label en een datum kunt voorzien en waarmee u ze kunt versieren.

SCHAALVERDELING

Vergroot of verklein het borduurmotief tot 20% ten opzichte van de originele grootte om het geschikt te maken voor uw project.

HUSQVARNA VIKING® USB EMBROIDERY STICK

Sla duizenden borduurmotieven op in het grote geheugen van de USB Embroidery Stick. Er is een HUSQVARNA VIKING® USB Embroidery Stick van 4GB inbegrepen bij uw DESIGNER JADE™ 35 machine, die plaats biedt aan een bijna onbeperkt aantal borduurbestanden. 70 exclusieve borduurmotieven van de HUSQVARNA VIKING® DESIGNER JADE™ 35 machine zijn bij levering op de borduurstick geladen. Breng uw borduurmotieven handig over van en naar uw computer en uw DESIGNER JADE™ 35 naai- en borduurmachine.

WWW.MYEMBROIDERIES.COM

Duizenden borduurmotieven altijd beschikbaar met één klik op uw computer. Koop en download borduurmotieven van het internet wanneer u dat maar wilt, dag en nacht.

BORDUURMOTIEF RIJGEN

Rijg rondom het borduurmotief om het borduurmotief of de applicatie nauwkeurig te plaatsen. Bevestig de stof op de versteviging als u een kwetsbare of moeilijk in de borduurring te spannen stof gebruikt.

BORDUURMOTIEF BEWERKEN

Mogelijkheid om uw borduurmotief op het scherm of in de Embroidery Intro software voor PC te spiegelen, verplaatsen, roteren of te kopiëren.

HOEKCONTROLE 

Traceer de omtrek van het borduurmotief in de borduurring om het nauwkeurig te plaatsen.

BORDUURMOTIEF 90° ROTEREN

Roteer het borduurmotief om zijn middelpunt.

DOOR STEKEN LOPEN 

Loop steek voor steek vooruit of achteruit door het borduurmotief.

DOOR KLEURBLOKKEN LOPEN

Loop vooruit of achteruit door de kleurblokken.

VERPLAATSEN

U kunt het borduurmotief in het borduurveld naar de gewenste positie brengen.

JADE-machine-612x357.jpg

Steken

120 verschillende steken, waaronder; nuttige steken, verschillende soorten knoopsgaten, quiltsteken, decoratieve steken en naailettertypes.

Een overzicht van de steken vind u onder de bijlagen.

Stitches

Borduurmotieven

70 borduurmotieven en 1 borduurlettertype in 3 verschillende afmetingen. 

Een overzicht van de borduurmotieven vind u onder de bijlagen.

Accessoires in doos

Borduurringen:

DESIGNER™ Jewel Hoop (240x150 mm).

Naaivoeten:

Nuttige naaivoet A, Decoratieve naaivoet B, Knoopsgatvoet C, Blindzoomvoet D, Ritsvoet E, Overlockvoet J, Borduur-/Stopvoet U, Eenstapsknoopsgatsensorvoet, Zelfklevend glijplaatje. 

En meer:

Garennetje, Rand-/kantgeleider, Vilten ringetjes (2), Spoeltjes (5, één zit op de machine), Schroevendraaier, Extra garenpen, Tornmesje, Borsteltje, Schroevendraaier voor steekplaat, Garenschijf (klein), Garenschijf (Groot), USB embroidery stick met borduurmotieven en HUSQVARNA VIKING DESIGNER JADE 35 sampler book, lange naaldklemschroeven, Voetpedaal, Aansluitsnoer, Naalden.

Brochure, steken, motieven & vergelijken Designer-Line

Een brochure met meer informatie, een stekenoverzicht, een borduurmotiefoverzicht en een vergelijkingstabel van de Husqvarna Viking Designer serie, vind u onder de bijlagen.

Productdetails
Husqvarna Designer JADE 35
Bijlagen
Downloaden
Husqvarna JADE 35 steken

Overzicht van de steken van de Husqvarna Viking Designer JADE 35

Downloaden (244.5k)
Husqvarna JADE 35 Brochure

Brochure met meer informatie over de Husqvarna Viking Designer JADE 35

Downloaden (1.24M)
Husqvarna JADE 35 motieven

Overzicht van de borduurmotieven van de Husqvarna Viking JADE 35

Downloaden (4M)
Husqvarna Designer vergelijken

Vergelijkingstabel van de Husqvarna Viking Designer-Line

Downloaden (458.42k)
Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Referentie: Husqvarna Designer Topaz 50

Husqvarna Designer Topaz 50

De Husqvarna Designer Topaz™ 50 naai- en borduurmachine is een sterke en veelzijdige naaimachine met kleuren touchscreen. De borduurmachine is het meest uitgebreide Designer Topaz model. Met de grote naairuimte rechts van de naald (250mm) en de vrije arm (gemakkelijk voor bijvoorbeeld het naaien van broekspijpen), geschikt voor elk project. Met...

Prijs € 2.899,00 Normale prijs € 3.199,00
Meer
Op bestelling leverbaar.

Referentie: Husqvarna Designer Topaz 40

Husqvarna Designer Topaz 40

De Husqvarna Designer Topaz™ is naai- en borduurmachine met veel mogelijkheden. Een naaimachine met automatische draadspanning- en persvoetdruk en kleuren touchscreen. Geniet van 208 steken en 4 naailettertypes. Geschikt voor grote en kleine projecten met de grote naairuimte rechts van de naald (200mm) en de vrije arm (gemakkelijk voor het naaien van...

Prijs € 2.349,00 Normale prijs € 2.599,00
Meer
Op bestelling leverbaar

Referentie: Husqvarna Designer Topaz 25

Husqvarna Designer Topaz 25

Ontdek de naai- en borduurmachine Husqvarna Designer Topaz™ 25. Geschikt voor kleine en grote projecten met de grote ruimte rechts van de naald (200 mm) en vrije arm (gemakkelijk voor het naaien van bijvoorbeeld broekspijpen). Het Exclusief Sensor System voelt de stofdikte en past automatisch de voetdruk aan. Maak gebruik van 160 steken en 3...

Prijs € 1.899,00 Normale prijs € 2.099,00
Meer
Op bestelling leverbaar
16 andere producten in dezelfde categorie:

Referentie: Janome Lock 644D

Janome Lock 644D

De MyLock 644D is een populaire overlockmachine voor professionele zomen. De machine naait met 2 tot 4 draden en een variabele steekbreedte. Dit maakt het geschikt voor zowel stabiele nuttige naden als praktische rolzomen en decoratieve siernaden. Enkele eigenschappen: • 2, 3 en 4 draads steken• Instelbare steeklengte, mesbreedte en differentieel•...

Prijs € 499,00 Normale prijs € 549,00
Meer
Direct leverbaar uit voorraad

Referentie: Pfaff Creative 3.0

Pfaff Creative 3.0 naai- en borduurmachine

De Pfaff Creative 3.0 is een veelzijdige naai- en borduurmachine met IDT-systeem (dubbel stof transport) en een borduurbereik tot 260x200 mm. Een topmachine, geschikt voor elke naai- en borduurliefhebber die meer uit diens creativiteit wil halen maar toch ook een goede machine wenst voor de kleine tot grote naaiklussen. Ruim 250 steken tot 9mm breed,...

Prijs € 3.399,00
Meer
Op bestelling leverbaar,

Referentie: Smarter 140s

Pfaff Smarter™ 140s

Compacte, mechanische naaimachine van Pfaff met een frisse uitstraling. De combinatie van goede basis mogelijkheden en een gemakkelijke bediening maken de Pfaff Smarter naaimachines ook zeer geschikt voor beginners. Beschikt over stretch- en overlocksteken en een 4-fase knoopsgat. Daarnaast kan de steeklengte- en breedte traploos ingesteld worden van 4...

Prijs € 269,00 Normale prijs € 299,00
Meer
Direct leverbaar uit voorraad

Referentie: Babylock Cover BLCS-2

Babylock Cover BLCS-2

Bent u op zoek naar nieuwe inspiratie, het hoogste niveau lockmachine en moderne technologie? Makkelijk in te rijgen lockmachine met het Jet Air systeem. Nooit meer draden in de knoop!

Prijs € 1.449,00
Meer
Op bestelling leverbaar

Referentie: H-Class E10

Husqvarna H-Class E10

Een leuke en gemakkelijk te bedienen naaimachine - 21 steken (stretch- en overlocksteken) (zie bijlage) - 4-fasen knoopsgat - steeklengte tot 4 mm - steekbreedte tot 5 mm - automatische draadinsteker - extra garenpen - regelbare naaivoetdruk

Prijs € 179,00
Meer
Direct leverbaar uit voorraad

Referentie: Pfaff Expression 710

Pfaff Expression™ 710

De PFAFF expression™ 710 naaimachine is een veelzijdige, maar toch eenvoudig te bedienen machine met tal van leuke mogelijkheden. Maak gebruik van eenvoudige steekselectie, een kleuren touchscreen en tal van creatieve naaiprogramma's. Maak creatieve steken uit verschillende hoeken, spiegel de steken en lijn steken uit door het gemakkelijk veranderen van...

Prijs € 1.499,00
Meer
Direct leverbaar uit voorraad

Volg ons op Facebook