Husqvarna Designer Topaz 40
  • Husqvarna Designer Topaz 40
  • Husqvarna Designer Topaz 40
  • Husqvarna Designer Topaz 40
  • Husqvarna Designer Topaz 40
  • Husqvarna Designer Topaz 40

Husqvarna Designer Topaz 40

Husqvarna Designer Topaz 40

De Husqvarna Designer Topaz™ is naai- en borduurmachine met veel mogelijkheden.

Een naaimachine met automatische draadspanning- en persvoetdruk en kleuren touchscreen.

Geniet van 208 steken en 4 naailettertypes.

Geschikt voor grote en kleine projecten met de grote naairuimte rechts van de naald (200mm) en de vrije arm (gemakkelijk voor het naaien van bijvoorbeeld broekspijpen). 

De ingebouwde naaigids stelt automatisch de juiste steeklengte, steekbreedte en draadspanning in bij de door u gekozen stof en naaitechniek. Daarbij geeft de naaigids ook aan welke naaivoet en naald gebruikt kunnen worden.

De maximale borduurgrootte is 24 x 15 cm. Ga gelijk aan de slag met de meegeleverde borduurring! 

Via de USB voert u gemakkelijk nieuwe motieven aan of maak gebruik van de 100 ingebouwde steken en een borduurlettertype (in drie formaten).

Inclusief accessoires, waaronder borduurring, 8 naaivoeten, USB, Quickfront borduursoftware en harde beschermkap.

€ 2.599,00
Inclusief belasting Op bestelling leverbaar
Aantal
Op bestelling leverbaar

Omschrijving

Belangrijke functies

Kleuren-touchscreen

Met het kleuren-touchscreen kunt u intuïtief navigeren door verschillende schermen voor borduren, bewerken en naaien.

Basic Design Positioning

De functie Basic Design Positioning (Basis borduurmotief plaatsen) helpt u om grote borduurmotieven steeds weer perfect op elkaar aan te laten sluiten.

Updates

Internet-updates houden uw DESIGNER TOPAZ™ 40 naai- en borduurmachine altijd actueel.

Groot borduurgebied

U kunt tot 240x150mm grote borduurmotieven maken en borduren zonder dat u de stof opnieuw hoeft in te spannen. 

Groot naaioppervlak

Naai eenvoudig grote projecten dankzij de grote ruimte rechts van de naald, 200mm. 

Borduurmotief bewerken en opslaan

Nieuwe manieren om uw borduurwerk te verbeteren en het gemakkelijker dan ooit te maken om prachtige borduurmotieven en lettertypes met elkaar te combineren. Bewerk uw borduurmotieven direct op het schem met roteren, vergroten, verkleinen, spiegelen en zoomen. 

DESIGNER™ Selection

Honderden, adembenemende borduurmotieven en steken inspireren tot eindeloze creativiteit. 

EXCLUSIVE SENSOR SYSTEM™ technologie

Onze unieke EXCLUSIVE SENSOR SYSTEM™ technologie voelt de dikte van uw stof voor een gelijkmatig, perfect transport.

Automatisch sprongsteken afsnijden

Automatisch sprongsteken afsnijden zorgt dat u de sprongsteken niet meer hoeft af te snijden wanneer u uw prachtige borduurmotieven maakt.

Exclusive SEWING ADVISOR® functie

De Exclusive SEWING ADVISOR® (Naaigids) functie perfectioneert uw naaiwerk door de beste instellingen voor u te selecteren en u op het scherm advies te geven.

LED-lampjes

Drie LED lampjes verlichten het naaldgebied en het naai-oppervlak om het naaien te vereenvoudigen en uw ogen minder te vermoeien. 

Boven- en onderdraadsensor

Er verschijnt een pop-upbericht wanneer de bovendraad breekt of de onderdraad bijna op is, dat u meldt dat u de spoel bijna moet vervangen.

Topaz40-Led_lights.jpg.aspx  Topaz40-design_editingt-83.jpg.aspx

Eigenschappen

KLEUREN TOUCHSCREEN

Eenvoudig navigeren over verschillende schermen voor borduren, bewerken en naaien. Groot (3.5") grafisch kleuren touchscreen met hoge resolutie (320x240). Duidelijke tekst en realistische borduurmotieven op het scherm. Eenvoudige grafische interface door naaisters voor naaisters ontworpen. Alle functies en steken met één aanraking. Ingebouwde assistentie met Quick Help: Druk op een steek, pictogram of functie om de naam en de beschrijving ervan te zien.

BASIS BORDUURMOTIEF PLAATSEN

Laat uw borduurmotieven steeds weer perfect op elkaar aansluiten. Gebruik de functie Basis borduurmotief plaatsen voor een perfecte plaatsing. Met Basis borduurmotief plaatsen kunt u ieder gewenst borduurmotief veranderen in een doorlopend borduurmotief. Met de Wizard Borduurmotief plaatsen is het zeer eenvoudig.

FREE MOTION MET ALLE STEKEN

Voor eenvoudig quilten en prachtig borduren uit de vrije hand met iedere steek die u wilt. Kies Free Motion Zwevend of Free Motion Verend uit het SET Menu.

START/STOP FUNCTIE

Eenvoudig met gelijkmatige snelheid naaien zonder het voetpedaal. Druk op Start/Stop om te starten en te stoppen met naaien. Zeer geschikt voor het naaien van rijen decoratieve steken, quilten uit de vrije hand en voor het maken van knoopsgaten. deaal voor naaisters met lichamelijke beperkingen.

ONTWORPEN EN ONTWIKKELD IN ZWEDEN

Het merk HUSQVARNA VIKING® ontwerpt en ontwikkelt al meer dan 140 jaar naaimachines van topkwaliteit met geavanceerde technologie.

SOFTWARE BIJ DE MACHINE GELEVERD

Er is een pc softwarepakket als gratis download beschikbaar voor uw HUSQVARNA VIKING® DESIGNER TOPAZ™ 40 naaien borduurmachine. Dit pakket bevat de volgende extra functies: Organiseer uw borduurmotieven en maak afbeeldingsbestanden, druk catalogi af en meer. Maak borduurlettertypes van ieder gewenst TrueType™ lettertype dat op uw pc staat met het QuickFontprogramma.

OPTIONELE HUSQVARNA VIKING® BORDUURSOFTWARE VOOR PC

Maak persoonlijke borduurmotieven op uw computer. Onze borduursoftware is van het allerhoogste niveau, is leverbaar voor pc en Mac® computers en biedt maximale creativiteit voor het maken van unieke en persoonlijke borduurmotieven.

GROOT BORDUURGEBIED EN NAAIRUIMTE

U kunt borduurmotieven maken en borduren tot 240x150 mm zonder de stof opnieuw in de borduurring te spannen Naai eenvoudig grote quilts, woonaccessoires en kleding. HUSQVARNA VIKING® ontwikkelt doorlopend nieuwe borduurringen en accessoires voor verschillende technieken. Groot gebied rechts van de naald, van 200 mm, voor een fantastisch naaigemak.

BORDUURMOTIEF BEWERKEN EN OPSLAAN

Nieuwe manieren om uw borduurwerk te verbeteren en het gemakkelijker dan ooit te maken om prachtige borduurmotieven en lettertypes te combineren. Roteren/schaalverdeling/spiegelen/zoomen. Pas uw borduurmotieven direct op het scherm aan. Borduurmotieven combineren en opslaan. Maak uw eigen combinatie van tot 5 borduurmotieven en/ of lettertypes en sla ze op in een geheugen of op een USBstick. 

DESIGNER™ SELECTION

Eindeloze mogelijkheden om creatief te zijn. Er zijn 100 prachtige borduurmotieven in uw DESIGNER TOPAZ 40™ naai- en borduurmachine geladen. Alle borduurmotieven zijn inclusief Automatisch sprongsteken afsnijden. 1 ingebouwd borduurlettertype in drie verschillende grootten met hoofdletters en kleine letters waarmee u uw werkstukken van een label en een datum kunt voorzien en waarmee u ze kunt versieren Meer dan 200 steken. 7mm steekbreedte. 4 naailettertypes, met kleine letters en hoofdletters, voor eenvoudig programmeren.

EXCLUSIVE SENSOR SYSTEM™ TECHNOLOGIE

Past zich automatisch en voortdurend aan uw stofdikte aan voor een perfect, gelijkmatig stoftransport. Exclusieve sensorvoetlichter. De naaivoet wordt automatisch omlaag en omhoog gebracht voor iedere naaitechniek. Vier posities: omlaag, draaien, omhoog, extra hoog. Uw handen blijven vrij om de stof te geleiden Exclusieve Sensorvoet draaistand. Stop met de naald omlaag, de naaivoet voelt de dikte van de stof. Breng de naaivoet omhoog naar de zwevende positie om onmiddellijk te kunnen draaien, eenvoudig applicaties te maken en te quilten. Exclusieve sensorvoetdruk U heeft altijd de perfecte persvoetdruk voor de stof waarmee u naait.

AUTOMATISCH SPRONGSTEKEN AFSNIJDEN

U hoeft geen tijd meer te besteden aan het afknippen van draden terwijl u prachtige borduurmotieven maakt. Snijdt uw borduursprongsteken automatisch af. Trekt de draaduiteinden naar de verkeerde kant van de stof voor een snelle afwerking.

EXCLUSIVE SEWING ADVISOR®

Selecteer uw type stof en uw naaitechniek en de Exclusive SEWING ADVISOR® functie stelt onmiddellijk alles voor u in. Stelt de beste steek, steekbreedte, steeklengte, draadspanning, naaivoetdruk en naaisnelheid in. De steek wordt met de aanbevolen naaivoet en naaldgrootte en -type weergegeven op het interactieve kleurentouchscreen.

LED-LAMPJES

Verminderen schaduw tijdens het naaien. Drie LED-lampjes verlichten het naaldgebied en het naaioppervlak om het naaien te vereenvoudigen en uw ogen minder te vermoeien.

BOVEN- EN ONDERDRAADSENSOR

Er verschijnt een pop-upbericht wanneer de bovendraad breekt of de onderdraad bijna op is, dat u meldt dat u de spoel bijna moet vervangen. U hoeft de boven- en onderdraad niet te controleren tijdens het naaien of borduren.

AUTOMATISCHE DRAADAFSNIJDER

Snel en handig tijdens het naaien. U heeft geen schaar nodig! Met één druk op de toets worden onmiddellijk de boven- en onderdraad onder uw stof afgesneden. Brengt automatisch de naaivoet en de naald omhoog. Bij het borduren wordt de bovendraad afgesneden tussen kleurwissels in, bij sprongsteken en worden de boven- en onderdraad aan het einde afgesneden.

ELEKTRONISCHE ZELFREGELENDE DRAADSPANNING

Snel en handig tijdens het naaien. De beste spanning wordt automatisch ingesteld voor alle naaitechnieken en stoffen. De automatische instelling van de spanning is eenvoudig te negeren voor speciale technieken.

NAALDSTOP BOVEN/ONDER

Voor eenvoudig draaien, applicaties aanbrengen enz. Druk op Naaldstop boven/onder of druk op het voetpedaal om de naald omhoog of omlaag te zetten.

Topaz40-design_positioning-52.jpg.aspx  Topaz40_embroidery_area_above-34.jpg.aspx

Steken

Meer dan 200 steken, 7 mm steekbreedte, 4 naailettertypes met zowel hoofdletters als kleine letters voor eenvoudig programmeren.

Stitches

Borduurmotieven

100 prachtige borduurmotieven zijn in uw DESIGNER TOPAZ 40™naai- en borduurmachine ingebouwd. Alle borduurmotieven zijn inclusief Automatisch sprongsteken afsnijden. 1 ingebouwd borduurlettertype in drie verschillende grootten met hoofdletters en kleine letters waarmee u uw werkstukken van een label en een datum kunt voorzien en waarmee u ze kunt versieren.

design 1  design 2  design 3

Accessoires in doos

Borduurringen:

DESIGNER™ Jewel Hoop (240x150)

Naaivoeten:

Nuttige naaivoet A, Decoratieve naaivoet B, Knoopsgatvoet C, Blindzoomvoet D, Ritsvoet E, Kantsteekvoet J, Borduur-/stopvoet R, Eenstaps-knoopsgatsensorvoet, zelfplakkend glijplaatje.

En meer:

Stylus, Garennetje (2), Vilten ringetje (2), Schroevendraaier, Tornmesje, Borsteltje, Garenschijf groot (op de machine bevestigd bij levering), Garenschijf medium (op de machine bevestigd bij levering), Garenschijf klein, Multifunctioneel gereedschap/Knopenhulpstuk, 6 spoelen (één in de machine bij levering), USB-embroidery stick (1 GB), Software om te downloaden, Draagkoffer (is bij levering op de machine bevestigd), Voetpedaal, Netsnoer, Naalden, Borduurgaren, Lapjes stof en versteviging,  DESIGNER TOPAZ™ 40 Sampler boek, microfiber doekje.

Brochure, stekenoverzicht, borduurmotiefoverzicht & vergelijken

Een brochure met meer informatie, een stekenoverzicht, een borduurmotievenoverzicht & vergelijkingstabel van de Husqvarna Viking Desiginer Line, vind u onder de bijlagen.

Productdetails
Husqvarna Designer Topaz 40
Bijlagen
Downloaden
Husqvarna Designer vergelijken

Vergelijkingstabel van de Husqvarna Viking Designer-Line

Downloaden (458.42k)
Husqvarna Topaz 40 Motief

Overzicht van de borduurmotieven van de Husqvarna Viking Designer Topaz 40

Downloaden (3.61M)
Husqvarna Topaz 40 steken

Overzicht van de steken van de Husqvarna Viking Designer Topaz 40

Downloaden (298.66k)
Husqvarna Topaz 40/50 Brochure

Brochure met meer informatie over de Husqvarna Viking Designer Topaz 40 & 50

Downloaden (2.26M)
Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Referentie: Husqvarna Designer Topaz 50

Husqvarna Designer Topaz 50

De Husqvarna Designer Topaz™ 50 naai- en borduurmachine is een sterke en veelzijdige naaimachine met kleuren touchscreen. De borduurmachine is het meest uitgebreide Designer Topaz model. Met de grote naairuimte rechts van de naald (250mm) en de vrije arm (gemakkelijk voor bijvoorbeeld het naaien van broekspijpen), geschikt voor elk project. Met...

Prijs € 3.199,00
Meer
Op bestelling leverbaar.

Referentie: Husqvarna Designer Topaz 25

Husqvarna Designer Topaz 25

Ontdek de naai- en borduurmachine Husqvarna Designer Topaz™ 25. Geschikt voor kleine en grote projecten met de grote ruimte rechts van de naald (200 mm) en vrije arm (gemakkelijk voor het naaien van bijvoorbeeld broekspijpen). Het Exclusief Sensor System voelt de stofdikte en past automatisch de voetdruk aan. Maak gebruik van 160 steken en 3...

Prijs € 2.099,00
Meer
Op bestelling leverbaar

Referentie: #: 413182545

Husqvarna Spoeltjes set van 10 (categorie 5,6,7)

Geschikt voor Husqvarna Viking machines van categorie: 5, 6, 7 Scroll naar beneden voor meer informatie en bekijk in welke categorie uw machine valt. (Heeft u gekozen voor snel bekijken, klik dan op de afbeelding om naar het volledige product te gaan)

Prijs € 9,50
Meer
Direct leverbaar uit voorraad
16 andere producten in dezelfde categorie:

Referentie: Pfaff Hobby Lock 2.0

Pfaff Hobby Lock™ 2.0

Fantastische functies en een breed assortiment steken! Een eenvoudig te bedienen veelzijdige lockmachine.  - naaien met 4,3 of 2 draden - 15 steken - Lay-in systeem en inrijgpaden met kleurcodering - Vrije arm - Inrijggids De Hobbylock heeft nog veel meer handige eigenschappen. Verschillende accessoires inbegrepen!

Prijs € 399,00 Normale prijs € 449,00
Meer
Direct leverbaar uit voorraad

Referentie: Janome DC7100

Janome DC7100

De DC7100 elektronische naaimachine biedt veel gemak voor een redelijke prijs. Met het overzichtelijke LCD-scherm kunnen steken worden gekozen en indien nodig individueel worden gewijzigd. 14 directe toetsen bieden snelle toegang tot 10 populaire steken en vier knoopsgaten. Er zijn in totaal 100 steken geprogrammeerd en de DC7100 heeft een functioneel...

Prijs € 765,00 Normale prijs € 849,00
Meer
Direct leverbaar uit voorraad

Referentie: Husqvarna Designer Topaz 50

Husqvarna Designer Topaz 50

De Husqvarna Designer Topaz™ 50 naai- en borduurmachine is een sterke en veelzijdige naaimachine met kleuren touchscreen. De borduurmachine is het meest uitgebreide Designer Topaz model. Met de grote naairuimte rechts van de naald (250mm) en de vrije arm (gemakkelijk voor bijvoorbeeld het naaien van broekspijpen), geschikt voor elk project. Met...

Prijs € 3.199,00
Meer
Op bestelling leverbaar.

Referentie: #: 920361096

Husqvarna Verlengtafel met instelbare geleider

Deze verlengtafel vergroot uw werkvlak aanzienlijk. De tafel is zeer stabiel en omdat er geen stelpootjes nodig zijn, heeft u alle ruimte onder de tafel voor rondgesloten projecten. Geschikt voor: DESIGNER DIAMOND™ serie, DESIGNER RUBY™ serie, DESIGNER TOPAZ™ serie, SAPPHIRE™ serie, OPAL™ serie, EDEN ROSE™ 250C en TRIBUTE™ 140C.

Prijs € 97,50
Meer
Direct leverbaar uit voorraad

Referentie: Husqvarna Opal 650

Husqvarna Opal 650™

De OPAL™ computergestuurde naaimachines zijn extra efficiënt met hun uitgebreide ingebouwde assistentie om de manier waarop u naait te verbeteren. Enkele leuke eigenschappen: - Royaal naaioppervlak van 200mm - 160 prachtige steken - Automatisch eenstaps-knoopsgaten maken - LED-verlichting - Zelf steek-instellingen maken en opslaan Daarnaast beschikt de...

Prijs € 769,00 Normale prijs € 849,00
Meer
Direct leverbaar uit voorraad

Referentie: Babylock Victory

Babylock Victory

Bent u op zoek naar nieuwe inspiratie, het hoogste niveau lockmachine en moderne technologie? Makkelijk in te rijgen lockmachine met het Jet Air systeem. Nooit meer draden in de knoop!

Prijs € 1.349,00
Meer
Direct leverbaar uit voorraad

Referentie: Husqvarna Brilliance 75 Quilt

Husqvarna Brilliance™ 75 Quilt

De HUSQVARNA VIKING® BRILLIANCE™ 75Q is een veelzijdige naaimachine die ook geschikt is voor quilten. Ideaal voor zowel kleine als grotere projecten door de grote ruimte rechts van de naald (25cm), lange vrije arm (ruimte bij ronde afwerkingen zoals een broekspijp) en extra hoge naaivoet (verwerken van dikke of meerdere lagen stof). Kies met behulp van de...

Prijs € 1.799,00
Meer
Op bestelling leverbaar

Referentie: Singer Fashion Mate 3342

Singer Fashion Mate 3342

Ontdek nu deze leuke nieuwe naaimachine van Singer. Voor al uw huishoudelijke klusjes. Ook geschikt voor beginners. Enkele eigenschappen: - Eénstaps-knoopsgatautomaat - LED-verlichting - steeklengte- en breedte instelbaar - 32 ingebouwde steken - Metalen Frame - Automatische draadinrijger - Inclusief accessoires

Prijs € 234,00 Normale prijs € 259,00
Meer
Direct leverbaar uit voorraad

Referentie: Pfaff Ambition 630

Pfaff Ambition™ 630

De Pfaff Ambition 630 is het meest uitgebreide model in de Ambition-Line. In vergelijking met model 620 springt vooral het kleuren touchscreen in het oog. Daarnaast beschikt deze machine over 65 extra steken en worden er maar liefst 8 naaivoeten meegeleverd! Een aantal belangrijke eigenschappen: - Kleuren touchscreen - Pfaff IDT-systeem - Ingebouwde...

Prijs € 1.049,00
Meer
Direct leverbaar uit voorraad

Volg ons op Facebook