Husqvarna Designer Topaz 50
  • Husqvarna Designer Topaz 50
  • Husqvarna Designer Topaz 50
  • Husqvarna Designer Topaz 50

Husqvarna Designer Topaz 50

Husqvarna Designer Topaz 50

De Husqvarna Designer Topaz™ 50 naai- en borduurmachine is een sterke en veelzijdige naaimachine met kleuren touchscreen. De borduurmachine is het meest uitgebreide Designer Topaz model.

Met de grote naairuimte rechts van de naald (250mm) en de vrije arm (gemakkelijk voor bijvoorbeeld het naaien van broekspijpen), geschikt voor elk project.

Met automatische draadspanning en persvoetdruk.

Voer de stof en de techniek in bij de ingebouwde naaigids en de machine stelt automatisch de juiste steek, steeklengte, steekbreedte en draadspanning in. Daarbij geeft de naaigids ook aan welke naaivoet en welke naald er gebruikt kan worden.

Geniet van 261 steken en 5 naailettertypes.

De maximale borduurruimte is met 36 x 20 cm erg groot. Ga gelijk aan de slag met de meegeleverde borduurring!

Voer onbeperkt nieuwe ontwerpen aan met de USB of kies uit 150 ingebouwde motieven en 2 borduurlettertypes (in drie formaten).

Inclusief accessoires, waaronder 2 borduurringen, 9 naaivoeten, USB, Quickfront borduursoftware en harde beschermkap.

€ 3.199,00
Inclusief belasting Op bestelling leverbaar
Aantal
Op bestelling leverbaar.

Omschrijving

Eigenschappen

INTERACTIEF KLEUREN-TOUCHSCREEN

Eenvoudig navigeren over verschillende schermen voor borduren, bewerken en naaien. Groot (70x53 mm), grafisch kleuren-touchscreen met hoge resolutie (320x240).  Duidelijke tekst en realistische borduurmotieven op het scherm. Eenvoudige grafische interface door naaisters voor naaisters ontworpen. Alle functies en steken met één aanraking. Ingebouwde assistentie met Quick Help: Druk op een steek, pictogram of functie om de naam en de beschrijving ervan te zien.

BASIS BORDUURMOTIEF PLAATSEN

Laat uw borduurmotieven steeds weer perfect op elkaar aansluiten. Gebruik Basis Motief plaatsen voor een perfecte plaatsing. Met Basis Motief plaatsen kunt u ieder gewenst borduurmotief veranderen in een doorlopend borduurmotief. Met de Basis Motief plaatsen functie is het zeer eenvoudig.

UPDATEBAAR

Uw DESIGNER TOPAZ™ 50 naai- en borduurmachine is altijd actueel. Update uw machine met de nieuwste software via internet.

FREE MOTION MET ALLE STEKEN

Voor eenvoudig quilten en prachtig borduren uit de vrije hand met iedere steek die u wilt. Kies Free Motion Zwevend of Free Motion Verend uit het SET Menu.

START/STOP FUNCTIE

Eenvoudig met gelijkmatige snelheid naaien zonder het voetpedaal. Druk op Start/Stop om te starten en te stoppen met naaien. Zeer geschikt voor het naaien van rijen decoratieve steken, quiltsteken en voor het maken van knoopsgaten. Ideaal voor naaisters met lichamelijke beperkingen.

ONTWORPEN EN ONTWIKKELD IN ZWEDEN

Het merk HUSQVARNA VIKING® ontwerpt en ontwikkelt al meer dan 140 jaar naaimachines van topkwaliteit met geavanceerde technologie.

SOFTWARE BIJ DE MACHINE GELEVERD

Download de laatste Machine-communicatiesoftware van www.husqvarnaviking.com om via uw pc te communiceren met uw DESIGNER TOPAZ™ 50 naai- en borduurmachine. Organiseer uw borduurmotieven, voeg afsnij-opdrachten toe, maak afbeeldingbestanden, druk catalogi af en meer. Maak borduurlettertypes van ieder gewenst TrueType™ lettertype dat op uw pc staat met het QuickFont-programma.

BORDUURMOTIEF BEWERKEN EN OPSLAAN

Nieuwe manieren om uw borduurwerk te verbeteren en het is gemakkelijker dan ooit om prachtige borduurmotieven en lettertypes te combineren.

ROTEREN/SCHALEN/SPIEGELEN

Pas uw borduurmotieven direct op het scherm aan.

BORDUURMOTIEVEN COMBINEREN EN OPSLAAN

Maak uw eigen combinatie van borduurmotieven en/of lettertypes en sla ze op in een geheugen of op een USB-stick.

GROOT BORDUURGEBIED

U kunt tot 360x200 mm grote borduurmotieven maken en borduren zonder de stof opnieuw in de borduurring te hoeven spannen. Inclusief twee borduurringen; DESIGNER™ Royal Hoop voor borduurmotieven tot 360x200 mm groot en DESIGNER™ Splendid Square Hoop voor borduurmotieven tot 120x120 mm groot. Er zijn verschillende optionele borduurringen beschikbaar voor speciale technieken zoals doorlopende borduurmotieven, quilten, borduurmotieven met structuur en nog veel meer. HUSQVARNA VIKING® ontwikkelt doorlopend nieuwe borduurringen en accessoires voor verschillende technieken.

GROOT NAAIOPPERVLAK

Naai eenvoudig grote quilts, woonaccessoires en kleding. Groot gebied rechts van de naald, van bijna 250 mm, voor een fantastisch naaigemak.

DESIGNER™ SELECTIE

Eindeloze mogelijkheden om creatief te zijn. Er zijn 150 prachtige borduurmotieven in uw DESIGNER TOPAZ™ 50 naai- en borduurmachine geladen. Alle borduurmotieven zijn inclusief Automatisch sprongsteken afsnijden. 2 ingebouwde borduurlettertypes in drie verschillende grootten met hoofdletters en kleine letters waarmee u uw werkstukken van een label en een datum kunt voorzien en waarmee u ze kunt versieren 261 steken.  7 mm steekbreedte. 5 naailettertypes, met kleine letters en hoofdletters, voor eenvoudig programmeren.

EXCLUSIVE SENSOR SYSTEM™ technologie

Voelt automatisch doorlopend iedere dikte van de stof terwijl u naait en past zich aan voor een perfect gelijkmatig stoftransport.

SENSORVOET OMHOOG

De naaivoet gaat automatisch omhoog en omlaag voor iedere naaitechniek. Vier posities: omlaag, draaien, omhoog en extra hoog. Verzinkt de transporteur automatisch voor maximale ruimte om dikke stoffen en quilts eenvoudig onder de naaivoet te kunnen schuiven.

SENSORVOET DRAAISTAND

De naaivoet voelt de dikte van de stof wanneer u stopt met de naald in de positie omlaag. De naaivoet zweeft automatisch boven de stof voor onmiddellijk draaien, eenvoudige applicatie en quilten.

EXCLUSIVE SEWING ADVISOR® functie

Selecteer uw type stof en uw naaitechniek en de Exclusive SEWING ADVISOR® functie stelt onmiddellijk alles voor u in. Stelt de beste steek, steekbreedte, steeklengte, draadspanning, naaivoetdruk en naaisnelheid in. De steek wordt met de aanbevolen naaivoet en naaldgrootte en -type weergegeven op het interactieve kleuren-touchscreen.

AUTOMATISCH SPRONGSTEKEN AFSNIJDEN

U hoeft geen tijd meer te besteden aan het afknippen van draden terwijl u prachtige borduurmotieven maakt. Snijdt uw borduursprongsteken automatisch af. Trekt de draaduiteinden naar de achterkant van de stof voor een snelle afwerking.

BOVEN- EN ONDERDRAADSENSOR MET WAARSCHUWINGSGELUID

Er verschijnt een pop-upbericht wanneer de bovendraad breekt of de onderdraad bijna op is, dat u meldt dat u de spoel bijna moet vervangen. U hoeft de boven- en onderdraad niet te controleren tijdens het naaien of borduren.

DESIGNER-TOPAZ-50.aspx

Steken

Meer dan 250 steken, inclusief 7 mm steken, nuttige steken, quiltsteken, decoratieve steken en 5 programmeerbare alfabetten. 

Stitch_overview.jpg?width=450&height=43&ext=.jpg

Borduurmotieven

Inclusief 150 borduurmotieven en 2 borduurlettertypes in drie verschillende groottes.

design 1  design 2  design 3

Accessoires in doos

Borduurringen:

DESIGNER™ Royal Hoop, 360 x 200

DESIGNER™ Splendid Square Hoop, 120 x 120

Naaivoeten:

Nuttige naaivoet A, Decoratieve naaivoet B, Knoopsgatvoet C, Blindzoomvoet D, Ritsvoet E, Naaivoet met antikleeflaag H, Kantsteekvoet J, Borduur-/stopvoet R, Eenstaps-knoopsgatsensorvoet, zelfplakkende glijplaatjes.

Overige:

Stylus, Garennetje, Vilten ringetje, Schroevendraaier, Tornmesje, Borsteltje, 2 Garenschijven groot (1 op de machine bevestigd bij levering), Garenschijf medium (op de machine bevestigd bij levering), Garenschijf klein, Multifunctioneel gereedschap/Knopenhulpstuk, Borduurringklemmen (16), 6 spoelen (één in de machine bij levering), PICTOGRAM™ Pen, USB-embroidery stick (1 GB), Software om te downloaden, Draagkoffer (is bij levering op de machine bevestigd, Schaartje, Voetpedaal, Netsnoer, Naalden, Borduurgaren, Lapjes stof en versteviging,  DESIGNER TOPAZ™ 50 Sampler boek, microfiber doekje.

DESIGNER-TOPAZ-50.aspx

Brochure, stekenoverzicht & vergelijken

Een brochure met meer informatie, een stekenoverzicht en een vergelijkingstabel van de Husqvarna Viking Designer Line, vind u onder de bijlagen.

Een overzicht van de borduurmotieven vind u terug op husqvarnaviking.com

Productdetails
Husqvarna Designer Topaz 50
Bijlagen
Downloaden
Husqvarna Designer vergelijken

Vergelijkingstabel van de Husqvarna Viking Designer-Line

Downloaden (458.42k)
Husqvarna Topaz 40/50 Brochure

Brochure met meer informatie over de Husqvarna Viking Designer Topaz 40 & 50

Downloaden (2.26M)
Husqvarna Topaz 50 steken

Overzicht van de steken van de Husqvarna Viking Designer Topaz 50

Downloaden (363.28k)
Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Referentie: Husqvarna Designer Topaz 40

Husqvarna Designer Topaz 40

De Husqvarna Designer Topaz™ is naai- en borduurmachine met veel mogelijkheden. Een naaimachine met automatische draadspanning- en persvoetdruk en kleuren touchscreen. Geniet van 208 steken en 4 naailettertypes. Geschikt voor grote en kleine projecten met de grote naairuimte rechts van de naald (200mm) en de vrije arm (gemakkelijk voor het naaien van...

Prijs € 2.599,00
Meer
Op bestelling leverbaar

Referentie: Husqvarna Designer Topaz 25

Husqvarna Designer Topaz 25

Ontdek de naai- en borduurmachine Husqvarna Designer Topaz™ 25. Geschikt voor kleine en grote projecten met de grote ruimte rechts van de naald (200 mm) en vrije arm (gemakkelijk voor het naaien van bijvoorbeeld broekspijpen). Het Exclusief Sensor System voelt de stofdikte en past automatisch de voetdruk aan. Maak gebruik van 160 steken en 3...

Prijs € 2.099,00
Meer
Op bestelling leverbaar

Referentie: #: 413182545

Husqvarna Spoeltjes set van 10 (categorie 5,6,7)

Geschikt voor Husqvarna Viking machines van categorie: 5, 6, 7 Scroll naar beneden voor meer informatie en bekijk in welke categorie uw machine valt. (Heeft u gekozen voor snel bekijken, klik dan op de afbeelding om naar het volledige product te gaan)

Prijs € 9,50
Meer
Direct leverbaar uit voorraad
16 andere producten in dezelfde categorie:

Referentie: Janome DC7100

Janome DC7100

De DC7100 elektronische naaimachine biedt veel gemak voor een redelijke prijs. Met het overzichtelijke LCD-scherm kunnen steken worden gekozen en indien nodig individueel worden gewijzigd. 14 directe toetsen bieden snelle toegang tot 10 populaire steken en vier knoopsgaten. Er zijn in totaal 100 steken geprogrammeerd en de DC7100 heeft een functioneel...

Prijs € 765,00 Normale prijs € 849,00
Meer
Direct leverbaar uit voorraad

Referentie: Janome 360 DC

Janome 360DC

De 360DC is gebaseerd op de 230DC en biedt met zijn variatie van 60 steken meer ruimte voor creativiteit. - 5 jaar garantie - 60 naaiprogramma’s - Naaivoetdrukregelaar - Vrije arm - Steekbreedte 7 mm - 7-tands transporteur - Start/stop-knop - Snelheidsregelaar - Ingebouwde draadinrijger - Inrijg indicator - LCD scherm

Prijs € 449,00 Normale prijs € 499,00
Meer
Direct leverbaar uit voorraad

Referentie: Smarter 160s

Pfaff Smarter 160s

Compacte, mechanische naaimachine van Pfaff met een frisse uitstraling. De combinatie van goede basis mogelijkheden en een gemakkelijke bediening maken de Pfaff Smarter naaimachines ook zeer geschikt voor beginners. Beschikt over stretch- en overlocksteken en een automatisch 1-fase knoopsgat. Leg de knoop gemakkelijk in de bijgeleverde knoopsgatvoet en de...

Prijs € 299,00 Normale prijs € 329,00
Meer
Direct leverbaar uit voorraad

Referentie: Husqvarna Opal 650

Husqvarna Opal 650™

De OPAL™ computergestuurde naaimachines zijn extra efficiënt met hun uitgebreide ingebouwde assistentie om de manier waarop u naait te verbeteren. Enkele leuke eigenschappen: - Royaal naaioppervlak van 200mm - 160 prachtige steken - Automatisch eenstaps-knoopsgaten maken - LED-verlichting - Zelf steek-instellingen maken en opslaan Daarnaast beschikt de...

Prijs € 769,00 Normale prijs € 849,00
Meer
Direct leverbaar uit voorraad

Referentie: 820247096

Pfaff Rechtstiksteekplaat

De rechtstiksteekplaat is gemaakt voor een gelijkmatig stoftransport aan het begin en einde van een naad, zonder risico dat de stof in de steekplaat wordt getrokken. Geschikt voor categorie: F, G

Prijs € 58,95
Meer
Direct leverbaar uit voorraad

Brother Innovis NV1800Q

Innov-is NV1800Q naaimachine Breng de meest uitdagende naaiprojecten tot leven met de Innov-is NV1800Q. Deze naaimachine, rijk aan functies en naaimogelijkheden is gemakkelijk in gebruik en levert keer op keer de allerbeste kwaliteit af, of u nu grote quilts maakt, met veel details werkt, kleding maakt of woondecoraties creëert.

Prijs € 1.619,10 Normale prijs € 1.799,00
Meer
Direct leverbaar uit voorraad

Referentie: #: 821092096

Verlengtafel Ambition 610/620/630/creative™ 1.5

Speciaal ontworpen voor de creative™ 1.5 naai- en borduurmachine. Met deze stevige verlengtafel kunt u uw vrije arm eenvoudig veranderen in een groot, vlak werkvlak. De perfecte ondersteuning voor grote projecten zoals quilts of woonaccessoires!

Prijs € 84,95
Meer
Direct leverbaar uit voorraad

Brother Innovis NV1300

Innov-is NV1300 naaimachine Gepassioneerd naaien! Deze computergestuurde naaimachine Innov-is NV1300 zal u verleiden met zijn vele functies en mogelijkheden, zodat u kunt opvallen met uw zelfontworpen creaties. Dankzij de grote werkruimte kunt u op een comfortabele manier grote projecten maken; uiterst precies én met een perfecte steekkwaliteit.

Prijs € 1.259,10 Normale prijs € 1.399,00
Meer
Direct leverbaar uit voorraad

Volg ons op Facebook