Pfaff Performance Icon
 • Pfaff Performance Icon
 • Pfaff Performance Icon
 • Pfaff Performance Icon
 • Pfaff Performance Icon

Pfaff Performance Icon™

De PFAFF performance icon heeft alles in zich, zowel bewezen functies als volledig nieuwe en unieke eigenschappen. De bediening is uitermate intuïtief en staat garant voor ultiem naai plezier.

Met het IDT-systeem en de sterke naaldkracht gaat deze machine met gemak door dikke stoffen en meerdere lagen. Geniet van de grote werkruimte, wifi, touchscreen en meer.

Maak met gemak drievoudige lintsteken, zwevende steken, straalsteken, kanten randsteken en stapelsteken.

Een aantal marktleidende functies:

 • De grootste werkruimte van 310 mm breed en 140 mm hoog 

 • Multi-touch tablet-achtig scherm met veeg-, knijp- en zoomfuncties

 • De sterkste naaldkracht, ideaal voor dikkere stoffen en meerdere lagen

 • Grotere steekplaat met markeringen aan beide zijden; tot 63,5 mm

 • De grootste hoogte onder de naaikop; 76,2 mm

Een aantal xclusieve PFAFF® functies

 • Volledig nieuwe, grafische gebruikersinterface

 • PFAFF® performance icon™ Help Center met tutorials, technieken, snel-starten handleiding en gebruikershandleiding

 • Unieke app voor verbinding: PFAFF CreatorCue™ app

 • Exclusief ActivStitch™ systeem voor de ideale draadhoeveelheid

 • Exclusieve naaitechniek – Drievoudige lintsteken (10), Zwevende steken (23), Straalsteken (13), Kanten randsteken (6), Stapelsteken (30)

Accessoires inbegrepen! 11 naaivoeten en 2 steekplaten.

€ 4.999,00
Inclusief belasting Op bestelling leverbaar
Aantal
Op bestelling leverbaar,

Omschrijving

Eigenschappen machine

Grootste werkruimte

We hebben de grootste werkruimte ontworpen uit de branche: een 69% grotere ruimte, 310 mm breed en 140 mm hoog. Ook de hoogte onder de naaikop is verhoogd tot 76,2 mm, zodat er veel ruimte is voor uw handen en u een beter zicht op uw naaiproject heeft.

Ongekend verlichtingsdesign

Onze innovatieve verlichtingstechnologie biedt u de meest gelijkmatige werkverlichting voor de helderste naai-ervaring. De ledverlichting is perfect geplaatst op de gunstigste punten om schaduwen te voorkomen.

ActivStitch™ technologie

Met zijn drie octrooien levert deze revolutionaire technologie nauwkeurige, prachtige resultaten, zelfs met lastige speciale garens zoals metallic garen. Sensoren meten de dikte van de stof om de hoeveelheid garen te regelen die nodig is om een perfecte balans te bereiken tussen de boven- en de onderdraad. Perfecte resultaten op beide zijden van de stof.

Uitgebreide verbindingsmogelijkheden met wifi en mySewnet™

Laad steken naar uw machine vanuit de mySewnet™ app - met opslag in de cloud en automatische firmware-updates via wifi. Als u verbonden bent met de gratis PFAFF® CreatorCue™ app, kunt u handig stap-voor stap naai-instructies en tutorials bekijken! 

Automatische draadinsteker

Uiteraard beschikt deze uiterst geavanceeerde naaimachine over een volledig automatische draadinsteker voor optimale efficiëntie en gemak. De inrijgroutes met uitschuifbare draadgeleiders zorgen ervoor dat u al uw favoriete garens kunt gebruiken, zelfs als deze op grote garenklossen zitten.

Verbeterd origineel IDT™

Het ingebouwde dubbele transport van PFAFF® transporteert nauwkeurig alle soorten stof van boven- en onderaf zodat u steeds weer perfecte steken krijgt. Het systeem heeft zijn eigen voedingsbron voor meer controle en een ingebouwde sensor laat u weten wanneer u de functie moet in- of uitschakelen!

Multi-touchscreen met een slimme computergestuurde Interface

Het supergrote (257 mm), interactieve kleurentabletscherm, met aanpasbare interface en het grootste scherm uit de branche, werkt als een smartphone of tablet. De grafische gebruikersinterface is speciaal ontworpen om aan uw wensen tegemoet te komen.

Inclusief Help Center, gebruikershandleiding en “Aan de slag” om naaisters te ondersteunen en te inspireren. Ons Help Center biedt meer dan 50 geanimeerde of geïllustreerde interactieve, stapsgewijze instructies op het scherm, voor referentie en ondersteuning van talloze projecten. Tablet-achtige bediening; veeg, knijp en zoom. 

Kracht, stabiliteit en precisie

Het design van de basisplaat van de naaimachine vermindert trillingen, waardoor u de kracht en stabiliteit krijgt die u nodig heeft voor de meest nauwkeurige resultaten. De naaldkracht is bijna tweemaal zo groot als bij de vorige modellen. Het naaien van dikke stoffen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Onbegrensde creatieve vrijheid

Ongelimiteerde creativiteit; de Stitch Creator™ functie biedt u de mogelijkheid om zelf nieuwe 9 mm te ontwerpen of ingebouwde steken te bewerken.

ActivStitch™ technologie

Met zijn drie octrooien levert deze revolutionaire technologie nauwkeurige, prachtige resultaten, zelfs met lastige speciale garens zoals metallic garen. Sensoren meten de dikte van de stof om de hoeveelheid garen te regelen die nodig is om een perfecte balans te bereiken tussen de boven- en de onderdraad. Perfecte resultaten op beide zijden van de stof.

Uitschuifbare draadgeleider

Gebruik een breed scala aan garenklosjes of taps toelopende garenklossen met perfecte resultaten met de uitschuifbare draadgeleider en nieuwe inrijgroutes.

Grote spoel en aparte opspoelmotor

Met de extra grote spoel kunt u uw projecten naaien met minder onderbrekingen. U kunt ook een spoel opwinden tijdens het naaien met een tweede garenklos, zonder dat u hoeft te stoppen met naaien en de draad uit de naald hoeft te halen.

Boven- en onderdraadsensoren

Waarschuwen u wanneer de onder- of bovendraad bijna op is of gebroken is.

Rechtstiksteekplaat met sensor

Wanneer de rechtstiksteekplaat is bevestigd, wordt de machine automatisch ingesteld op de rechte steekmodus, om schade aan de naald en de steekplaat te voorkomen

Bijgeleverde accessoires en accessoiredoos

Er worden 11 verschillende naaivoeten voor al uw basisbehoeften en twee grote steekplaten bij de machine geleverd. De met rubber beklede accessoiredoos heeft speciale vakken voor uw accessoires, zodat alle accessoires op hun plaats blijven en het er mooi en netjes uitziet. Er is zelfs ruimte voor meer accessoires.

Draadafsnijder

Snijdt automatisch de boven- en onderdraad af en trekt de draaduiteinden naar de achterkant van de stof.

Roterende grijper die niet vastloopt

Er komen geen draden vast te zitten in het spoelgebied.

Elektronische kniehevel

De ergonomische kniehevel brengt de naaivoet comfortabel en met een eenvoudige beweging omhoog, zodat u uw handen op uw werkstuk kunt houden.

performance-icon.aspx

Naai eigenschappen

Verbeterd stoftransport

Maar liefst 8 transporttanden, het grootste aantal uit de branche, geven een uitstekend transport, voor professionele resultaten. Veel transporttanden garanderen een goede grip en transporttanden voor de naald geven zelfs nog meer controle.

Zwevende steken

Met deze exclusieve naaitechniek kunt u versieringen op uw project aanbrengen met steken die eruit zien alsof ze boven de stof zweven zonder verbindingssteken ertussen, voor een uniek handgemaakt effect.

Drievoudige, dubbele en enkele lintsteken

Voeg dimensionale elementen toe aan uw decoratieve naaiwerk met prachtige lintsteken. Met deze gepatenteerde techniek worden er smalle linten en versieringen in speciale steken gevlochten terwijl u naait.

Straalsteken

Naai met gemak decoratieve steken langs een gebogen lijn. Straalsteken worden gelijkmatig verdeeld langs alle bochten. Kanten randsteken Maak delicate kanten randen met garen, die eruit zien alsof ze met de hand gemaakt zijn.

Stapelsteken

Naai prachtige decoratieve steken in twee kleuren. De stapelsteken bestaan uit paren van steken die zijn ontworpen om over elkaar heen te worden genaaid.

Stitch Creator™ functie

Maak nieuwe 9 mm steken of bewerk ingebouwde steken voor een ongelimiteerde creativiteit. 522 ingebouwde steken en 6 naailettertypes Naast de speciale naaitechnieken krijgt u een groot aantal verschillende steken, inclusief 9 mm decoratieve steken en maxisteken die tot 52 mm breed zijn. U krijgt ook 6 naailettertypes om te combineren in Reeksen en nog 2 voor monogrammen, zodat u uw projecten gemakkelijk een persoonlijk accent kunt geven.

Automatische persvoetlichter

Brengt de naaivoet onmiddellijk omhoog wanneer de naald is ingesteld om omlaag en/of aan het einde van een naad te stoppen na het afsnijden van de draden.

Tapering van decoratieve steken

Tapering aan het begin en/of aan het einde van alle steken. Verander de taperinghoek voor ongelimiteerde creatieve mogelijkheden.

Sensormatic knoopsgat

De kolommen van het knoopsgat worden in één stap in dezelfde richting genaaid voor een precieze steekkwaliteit.

Steek herhalen

In Steek herhalen vindt u de volgende twee opties: Patchworkprogramma en Enkelmotiefprogramma. Naai uw naad en de PFAFF® performance icon™ naaimachine onthoudt de naadlengte om die steeds opnieuw te kunnen herhalen. U kunt ook het exacte aantal steken of het aantal reeksherhalingen instellen dat u wilt naaien.

Free-motion modi

Kies uit verschillende modi voor quilten uit de vrije hand, schilderen met garen of stoppen.

Stitch Positioning

Brengt de complete steek naar rechts of naar links om decoratieve steken eenvoudig op elkaar aan te laten sluiten.

Start/Stop

Naai zonder het voetpedaal; maakt het naaien van lange naden en naaien uit de vrije hand eenvoudig.

Steekbreedtebeveiliging

Beperkt de steekbreedte tot naald in het midden en rechte steek om te voorkomen dat de naald breekt als u een naaivoet voor rechte steken gebruikt.

Steekdichtheid

De dichtheid kan worden verhoogd of verlaagd zonder invloed op de steeklengte door de afstand tussen de steekpunten te regelen.

Afbeelding van steken spiegelen

Spiegel de steek horizontaal en/of verticaal voor nog meer creatieve mogelijkheden.

Tweelingnaaldprogramma

Voer de tweelingnaaldgrootte in om de steekbreedte automatisch aan te passen. U ziet de tweelingnaaldbreedte op het scherm.

Steek opnieuw starten

Keer terug naar het begin van een steek of reeks zonder dat u speciale instellingen die u heeft gemaakt hoeft te resetten.

Naald omhoog/omlaag

Stel de naald zo in dat deze omhoog of omlaag in de stof stopt voor draaien, applicatie enz.

performance-icon.aspx

Marktleidende functies*

 • De grootste werkruimte van 310 mm breed en 140 mm hoog 

 • Multi-touch tablet-achtig scherm met veeg-, knijp- en zoomfuncties

 • Innovatieve verlichting voor de helderste werkruimte en de meest gelijkmatige verdeling van het licht

 • De sterkste naaldkracht, ideaal voor dikkere stoffen en meerdere lagen

 • Grotere steekplaat met markeringen aan beide zijden; tot 63,5 mm

 • De grootste hoogte onder de naaikop; 76,2 mm

 • Displayscherm van 257 mm, 68% groter

 • Wifi voor automatische software-updates

*Marktleidende functies in vergelijking met andere top-of-the-line naaimachines, zoals de HUSQVARNA VIKING® EPIC™ 980Q, Brother Dream Weaver VQ 3000, Janome Horizon Memory Craft 9400, Babylock Crescendo en de Bernina 740.

Exclusieve PFAFF® functies

 • Volledig nieuwe, grafische gebruikersinterface

 • PFAFF® performance icon™ Help Center met tutorials, technieken, snel-starten handleiding en gebruikershandleiding

 • Unieke app voor verbinding: PFAFF CreatorCue™ app

 • Exclusief ActivStitch™ systeem voor de ideale draadhoeveelheid

 • Verbeterd origineel IDT™-systeem voor perfect naaien

 • Verander de plaatsing en de grootte van de hulpmiddelen op het scherm

 • Exclusieve naaitechniek – Drievoudige lintsteken (10)

 • Exclusieve naaitechniek – Zwevende steken (23)

 • Exclusieve naaitechniek – Straalsteken (13)

 • Exclusieve naaitechniek – Kanten randsteken (6)

 • Exclusieve naaitechniek – Stapelsteken (30)

 • Met rubber bekleed accessoirevak

 • Machine-ontwerp compleet vernieuwd met ergonomische vormgeving

 • Handgreep met volledige lengte voor balans en eenvoudig transport

Brochure

De Brochure met meer informatie over de Pfaff Performance Icon vind u onder de bijlagen.

Productdetails
Bijlagen
Downloaden
Pfaff Performance Icon Brochure

Brochure met informatie over de Pfaff Performance Icon

Downloaden (1.54M)
Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Referentie: #820921096

Pfaff Spoeltjes, grijs, 10 stuks ( J )

Geschikt voor Pfaff machines van categorie J:  CREATIVE: sensation pro, sensation, vision, performance CREATIVE: 4.0, 3.0, 2.0 PERFORMANCE 5.0 QUILT EXPRESSION: 4.2, 150, 4.0 EXPRESSION : 3.2, 3.0, 2.0 Scroll naar beneden voor meer informatie en optionele accessoires. (Snel bekijken gekozen? Klik op de afbeelding om naar het volledige...

Prijs € 7,00
Meer
Op voorraad bij onze leverancier, levertijd ca. 5 werkdagen.

Referentie: Pfaff Expression 710

Pfaff Expression™ 710

De PFAFF expression™ 710 naaimachine is een veelzijdige, maar toch eenvoudig te bedienen machine met tal van leuke mogelijkheden. Maak gebruik van eenvoudige steekselectie, een kleuren touchscreen en tal van creatieve naaiprogramma's. Maak creatieve steken uit verschillende hoeken, spiegel de steken en lijn steken uit door het gemakkelijk veranderen van...

Prijs € 1.499,00
Meer
Direct leverbaar uit voorraad

Referentie: Pfaff Quilt Expression 720

Pfaff Quilt Expression™ 720

De quilt expression™ 720 naaimachine is het nieuwste model uit de Pfaff Expression serie. Geniet van gelijkmatig stoftransport en een extra hoge naaivoetpositie. Zowel dunne als dikke stoffen of zelfs meerdere lagen stof kan deze machine probleemloos aan! De grote hoeveelheid mogelijkheden maken deze machine geweldig voor de naailiefhebber die graag...

Prijs € 1.849,00
Meer
Op bestelling leverbaar

Referentie: Pfaff Ambition 630

Pfaff Ambition™ 630

De Pfaff Ambition 630 is het meest uitgebreide model in de Ambition-Line. In vergelijking met model 620 springt vooral het kleuren touchscreen in het oog. Daarnaast beschikt deze machine over 65 extra steken en worden er maar liefst 8 naaivoeten meegeleverd! Een aantal belangrijke eigenschappen: - Kleuren touchscreen - Pfaff IDT-systeem - Ingebouwde...

Prijs € 1.049,00
Meer
Direct leverbaar uit voorraad
16 andere producten in dezelfde categorie:

Referentie: H-Class E20

Husqvarna H-Class E20

Een leuke en gemakkelijk te bedienen naaimachine. - 32 steken (stretch- en overlocksteken) (zie bijlage) - 4-fasen knoopsgat - steeklengte tot 4 mm - steekbreedte tot 5 mm - automatische draadinsteker - extra garenpen - regelbare naaivoetdruk Met tal van meegeleverde accessoires in doos!

Prijs € 199,00
Meer
Direct leverbaar uit voorraad

Referentie: #: 412097545

Husqvarna Spoeltjes, set van 10 (categorie 1)

Geschikt voor machines van Husqvarna Viking van de categorie 1: ORCHIDEA: 1250, 1200, 1100, 1090, 1070, 1070S, 1050. (Heeft u gekozen voor snel bekijken, klik dan op de afbeelding om naar het volledige product te gaan)

Prijs € 9,50
Meer
Direct leverbaar uit voorraad

Referentie: Janome DC7100

Janome DC7100

De DC7100 elektronische naaimachine biedt veel gemak voor een redelijke prijs. Met het overzichtelijke LCD-scherm kunnen steken worden gekozen en indien nodig individueel worden gewijzigd. 14 directe toetsen bieden snelle toegang tot 10 populaire steken en vier knoopsgaten. Er zijn in totaal 100 steken geprogrammeerd en de DC7100 heeft een functioneel...

Prijs € 755,00 Normale prijs € 839,00
Meer
Direct leverbaar uit voorraad

Referentie: Pfaff Ambition 610

Pfaff Ambition™ 610

De Pfaff Ambition 610 is een elektronische machine met een duurzame technologie en gemakkelijke bediening.  Een aantal eigenschappen: - Het originele PFAFF IDT™ systeem - Grote naairuimte - 110 verschillende steken - Eenstaps knoopsgaten maken - Groot bedieningsscherm met hoge resolutie - Start/Stop toets: Naaien zonder pedaal - LED-verlichting -...

Prijs € 849,00
Meer
Direct leverbaar uit voorraad

Referentie: Janome Lock 8002D

Janome Lock 8002D

Degelijke Lockmachine van Janome met een aantal fijne eigenschappen. Uitstekend voor beginners! 2 naalds 4 draads locksteek 1 naalds 3 draads locksteek 3 draads rolzomen Ingebouwde rolzoom functie Wegklapbaar mes Snijbreedte instelbaar van 2.0 tot 5.7mm Kleuren inrijg schema Electronisch voetpedaal

Prijs € 413,10 Normale prijs € 459,00
Meer
Direct leverbaar uit voorraad

Referentie: Husqvarna Brilliance 75 Quilt

Husqvarna Brilliance™ 75 Quilt

De HUSQVARNA VIKING® BRILLIANCE™ 75Q is een veelzijdige naaimachine die ook geschikt is voor quilten. Ideaal voor zowel kleine als grotere projecten door de grote ruimte rechts van de naald (25cm), lange vrije arm (ruimte bij ronde afwerkingen zoals een broekspijp) en extra hoge naaivoet (verwerken van dikke of meerdere lagen stof). Kies met behulp van de...

Prijs € 1.619,00 Normale prijs € 1.799,00
Meer
Direct leverbaar uit voorraad

Referentie: Smarter 260c

Pfaff Smarter 260c

Compacte elektronische naaimachine van Pfaff met een leuke uitstraling en veel handige functies. De combinatie van goede basis mogelijkheden en een gemakkelijke bediening maken de Pfaff Smarter naaimachines ook zeer geschikt voor beginners. De Smarter 260c is de meest uitgebreide machine in de Smarter by Pfaff serie.  Vooral het 1-fase knoopsgat, de...

Prijs € 469,00
Meer
Op bestelling leverbaar.

Referentie: Brother Innovis F410

Brother Innovis F410

De Innov-is F410 biedt eenvoud zonder aan kwaliteit in te leveren. Geschikt voor zowel de ervaren naailiefhebber als de beginner. Enkele belangrijke eigenschappen: - 100 steken - 7 soorten automatische 1-staps knoopsgaten - Extra-geavanceerd naaldinrijgsysteem – in 1 handeling de draad door de naald - Automatische draadknipfunctie - De start/stop toets om...

Prijs € 699,00 Normale prijs € 799,00
Meer
Direct leverbaar uit voorraad

Referentie: Pfaff Ambition 620

Pfaff Ambition™ 620

De Pfaff Ambition 620 is net als model 610 een elektronische machine met een gemakkelijke bediening. Het verschil is dat de Ambition 620 daarbij ook  nog een automatische draadafsnijder, automatische bovendraadspanning, een mogelijkheid tot het maken (en onthouden van) een stekenreeks en ingebouwde naailettertypes heeft. Enkele belangrijke eigenschappen:...

Prijs € 949,00
Meer
Op bestelling leverbaar

Referentie: Janome Lock 644D

Janome Lock 644D

De MyLock 644D is een populaire overlockmachine voor professionele zomen. De machine naait met 2 tot 4 draden en een variabele steekbreedte. Dit maakt het geschikt voor zowel stabiele nuttige naden als praktische rolzomen en decoratieve siernaden. Enkele eigenschappen: • 2, 3 en 4 draads steken• Instelbare steeklengte, mesbreedte en differentieel•...

Prijs € 499,00 Normale prijs € 549,00
Meer
Direct leverbaar uit voorraad

Referentie: Janome DC6030

Janome DC6030

De DC6030 elektronische naaimachine maakt indruk met zijn moderne ontwerp en gebruiksgemak. 30 toetsen geven met een simpele druk toegang tot directe steekkeuzes. De naaimachine stelt de steek direct optimaal in en het LCD-scherm wordt een kleine adviseur. Naast de steekbreedte en -lengte wordt de juiste voet voor de naaitechniek weergegeven. De DC6030...

Prijs € 659,00 Normale prijs € 729,00
Meer
Direct leverbaar uit voorraad

Referentie: Babylock Cover BLCS-2

Babylock Cover BLCS-2

Bent u op zoek naar nieuwe inspiratie, het hoogste niveau lockmachine en moderne technologie? Makkelijk in te rijgen lockmachine met het Jet Air systeem. Nooit meer draden in de knoop!

Prijs € 1.449,00
Meer
Op bestelling leverbaar

Referentie: Janome 230DC

Janome 230DC

Computergestuurd en makkelijk in de bediening. - 30 naai-programma's - steekbreedte 7 mm - vrije arm - start/stop systeem De Janome 230DC heeft nog veel meer leuke eigenschappen!

Prijs € 399,00 Normale prijs € 449,00
Meer
Direct leverbaar uit voorraad

Volg ons op Facebook