Pfaff Performance Icon
 • Pfaff Performance Icon
 • Pfaff Performance Icon
 • Pfaff Performance Icon
 • Pfaff Performance Icon

Pfaff Performance Icon™

De PFAFF performance icon heeft alles in zich, zowel bewezen functies als volledig nieuwe en unieke eigenschappen. De bediening is uitermate intuïtief en staat garant voor ultiem naai plezier.

Met het IDT-systeem en de sterke naaldkracht gaat deze machine met gemak door dikke stoffen en meerdere lagen. Geniet van de grote werkruimte, wifi, touchscreen en meer.

Maak met gemak drievoudige lintsteken, zwevende steken, straalsteken, kanten randsteken en stapelsteken.

Een aantal marktleidende functies:

 • De grootste werkruimte van 310 mm breed en 140 mm hoog 

 • Multi-touch tablet-achtig scherm met veeg-, knijp- en zoomfuncties

 • De sterkste naaldkracht, ideaal voor dikkere stoffen en meerdere lagen

 • Grotere steekplaat met markeringen aan beide zijden; tot 63,5 mm

 • De grootste hoogte onder de naaikop; 76,2 mm

Een aantal xclusieve PFAFF® functies

 • Volledig nieuwe, grafische gebruikersinterface

 • PFAFF® performance icon™ Help Center met tutorials, technieken, snel-starten handleiding en gebruikershandleiding

 • Unieke app voor verbinding: PFAFF CreatorCue™ app

 • Exclusief ActivStitch™ systeem voor de ideale draadhoeveelheid

 • Exclusieve naaitechniek – Drievoudige lintsteken (10), Zwevende steken (23), Straalsteken (13), Kanten randsteken (6), Stapelsteken (30)

Accessoires inbegrepen! 11 naaivoeten en 2 steekplaten.

€ 4.999,00
Inclusief belasting Op bestelling leverbaar
Aantal
Op bestelling leverbaar,

Omschrijving

Eigenschappen machine

Grootste werkruimte

We hebben de grootste werkruimte ontworpen uit de branche: een 69% grotere ruimte, 310 mm breed en 140 mm hoog. Ook de hoogte onder de naaikop is verhoogd tot 76,2 mm, zodat er veel ruimte is voor uw handen en u een beter zicht op uw naaiproject heeft.

Ongekend verlichtingsdesign

Onze innovatieve verlichtingstechnologie biedt u de meest gelijkmatige werkverlichting voor de helderste naai-ervaring. De ledverlichting is perfect geplaatst op de gunstigste punten om schaduwen te voorkomen.

ActivStitch™ technologie

Met zijn drie octrooien levert deze revolutionaire technologie nauwkeurige, prachtige resultaten, zelfs met lastige speciale garens zoals metallic garen. Sensoren meten de dikte van de stof om de hoeveelheid garen te regelen die nodig is om een perfecte balans te bereiken tussen de boven- en de onderdraad. Perfecte resultaten op beide zijden van de stof.

Uitgebreide verbindingsmogelijkheden met wifi en mySewnet™

Laad steken naar uw machine vanuit de mySewnet™ app - met opslag in de cloud en automatische firmware-updates via wifi. Als u verbonden bent met de gratis PFAFF® CreatorCue™ app, kunt u handig stap-voor stap naai-instructies en tutorials bekijken! 

Automatische draadinsteker

Uiteraard beschikt deze uiterst geavanceeerde naaimachine over een volledig automatische draadinsteker voor optimale efficiëntie en gemak. De inrijgroutes met uitschuifbare draadgeleiders zorgen ervoor dat u al uw favoriete garens kunt gebruiken, zelfs als deze op grote garenklossen zitten.

Verbeterd origineel IDT™

Het ingebouwde dubbele transport van PFAFF® transporteert nauwkeurig alle soorten stof van boven- en onderaf zodat u steeds weer perfecte steken krijgt. Het systeem heeft zijn eigen voedingsbron voor meer controle en een ingebouwde sensor laat u weten wanneer u de functie moet in- of uitschakelen!

Multi-touchscreen met een slimme computergestuurde Interface

Het supergrote (257 mm), interactieve kleurentabletscherm, met aanpasbare interface en het grootste scherm uit de branche, werkt als een smartphone of tablet. De grafische gebruikersinterface is speciaal ontworpen om aan uw wensen tegemoet te komen.

Inclusief Help Center, gebruikershandleiding en “Aan de slag” om naaisters te ondersteunen en te inspireren. Ons Help Center biedt meer dan 50 geanimeerde of geïllustreerde interactieve, stapsgewijze instructies op het scherm, voor referentie en ondersteuning van talloze projecten. Tablet-achtige bediening; veeg, knijp en zoom. 

Kracht, stabiliteit en precisie

Het design van de basisplaat van de naaimachine vermindert trillingen, waardoor u de kracht en stabiliteit krijgt die u nodig heeft voor de meest nauwkeurige resultaten. De naaldkracht is bijna tweemaal zo groot als bij de vorige modellen. Het naaien van dikke stoffen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Onbegrensde creatieve vrijheid

Ongelimiteerde creativiteit; de Stitch Creator™ functie biedt u de mogelijkheid om zelf nieuwe 9 mm te ontwerpen of ingebouwde steken te bewerken.

ActivStitch™ technologie

Met zijn drie octrooien levert deze revolutionaire technologie nauwkeurige, prachtige resultaten, zelfs met lastige speciale garens zoals metallic garen. Sensoren meten de dikte van de stof om de hoeveelheid garen te regelen die nodig is om een perfecte balans te bereiken tussen de boven- en de onderdraad. Perfecte resultaten op beide zijden van de stof.

Uitschuifbare draadgeleider

Gebruik een breed scala aan garenklosjes of taps toelopende garenklossen met perfecte resultaten met de uitschuifbare draadgeleider en nieuwe inrijgroutes.

Grote spoel en aparte opspoelmotor

Met de extra grote spoel kunt u uw projecten naaien met minder onderbrekingen. U kunt ook een spoel opwinden tijdens het naaien met een tweede garenklos, zonder dat u hoeft te stoppen met naaien en de draad uit de naald hoeft te halen.

Boven- en onderdraadsensoren

Waarschuwen u wanneer de onder- of bovendraad bijna op is of gebroken is.

Rechtstiksteekplaat met sensor

Wanneer de rechtstiksteekplaat is bevestigd, wordt de machine automatisch ingesteld op de rechte steekmodus, om schade aan de naald en de steekplaat te voorkomen

Bijgeleverde accessoires en accessoiredoos

Er worden 11 verschillende naaivoeten voor al uw basisbehoeften en twee grote steekplaten bij de machine geleverd. De met rubber beklede accessoiredoos heeft speciale vakken voor uw accessoires, zodat alle accessoires op hun plaats blijven en het er mooi en netjes uitziet. Er is zelfs ruimte voor meer accessoires.

Draadafsnijder

Snijdt automatisch de boven- en onderdraad af en trekt de draaduiteinden naar de achterkant van de stof.

Roterende grijper die niet vastloopt

Er komen geen draden vast te zitten in het spoelgebied.

Elektronische kniehevel

De ergonomische kniehevel brengt de naaivoet comfortabel en met een eenvoudige beweging omhoog, zodat u uw handen op uw werkstuk kunt houden.

performance-icon.aspx

Naai eigenschappen

Verbeterd stoftransport

Maar liefst 8 transporttanden, het grootste aantal uit de branche, geven een uitstekend transport, voor professionele resultaten. Veel transporttanden garanderen een goede grip en transporttanden voor de naald geven zelfs nog meer controle.

Zwevende steken

Met deze exclusieve naaitechniek kunt u versieringen op uw project aanbrengen met steken die eruit zien alsof ze boven de stof zweven zonder verbindingssteken ertussen, voor een uniek handgemaakt effect.

Drievoudige, dubbele en enkele lintsteken

Voeg dimensionale elementen toe aan uw decoratieve naaiwerk met prachtige lintsteken. Met deze gepatenteerde techniek worden er smalle linten en versieringen in speciale steken gevlochten terwijl u naait.

Straalsteken

Naai met gemak decoratieve steken langs een gebogen lijn. Straalsteken worden gelijkmatig verdeeld langs alle bochten. Kanten randsteken Maak delicate kanten randen met garen, die eruit zien alsof ze met de hand gemaakt zijn.

Stapelsteken

Naai prachtige decoratieve steken in twee kleuren. De stapelsteken bestaan uit paren van steken die zijn ontworpen om over elkaar heen te worden genaaid.

Stitch Creator™ functie

Maak nieuwe 9 mm steken of bewerk ingebouwde steken voor een ongelimiteerde creativiteit. 522 ingebouwde steken en 6 naailettertypes Naast de speciale naaitechnieken krijgt u een groot aantal verschillende steken, inclusief 9 mm decoratieve steken en maxisteken die tot 52 mm breed zijn. U krijgt ook 6 naailettertypes om te combineren in Reeksen en nog 2 voor monogrammen, zodat u uw projecten gemakkelijk een persoonlijk accent kunt geven.

Automatische persvoetlichter

Brengt de naaivoet onmiddellijk omhoog wanneer de naald is ingesteld om omlaag en/of aan het einde van een naad te stoppen na het afsnijden van de draden.

Tapering van decoratieve steken

Tapering aan het begin en/of aan het einde van alle steken. Verander de taperinghoek voor ongelimiteerde creatieve mogelijkheden.

Sensormatic knoopsgat

De kolommen van het knoopsgat worden in één stap in dezelfde richting genaaid voor een precieze steekkwaliteit.

Steek herhalen

In Steek herhalen vindt u de volgende twee opties: Patchworkprogramma en Enkelmotiefprogramma. Naai uw naad en de PFAFF® performance icon™ naaimachine onthoudt de naadlengte om die steeds opnieuw te kunnen herhalen. U kunt ook het exacte aantal steken of het aantal reeksherhalingen instellen dat u wilt naaien.

Free-motion modi

Kies uit verschillende modi voor quilten uit de vrije hand, schilderen met garen of stoppen.

Stitch Positioning

Brengt de complete steek naar rechts of naar links om decoratieve steken eenvoudig op elkaar aan te laten sluiten.

Start/Stop

Naai zonder het voetpedaal; maakt het naaien van lange naden en naaien uit de vrije hand eenvoudig.

Steekbreedtebeveiliging

Beperkt de steekbreedte tot naald in het midden en rechte steek om te voorkomen dat de naald breekt als u een naaivoet voor rechte steken gebruikt.

Steekdichtheid

De dichtheid kan worden verhoogd of verlaagd zonder invloed op de steeklengte door de afstand tussen de steekpunten te regelen.

Afbeelding van steken spiegelen

Spiegel de steek horizontaal en/of verticaal voor nog meer creatieve mogelijkheden.

Tweelingnaaldprogramma

Voer de tweelingnaaldgrootte in om de steekbreedte automatisch aan te passen. U ziet de tweelingnaaldbreedte op het scherm.

Steek opnieuw starten

Keer terug naar het begin van een steek of reeks zonder dat u speciale instellingen die u heeft gemaakt hoeft te resetten.

Naald omhoog/omlaag

Stel de naald zo in dat deze omhoog of omlaag in de stof stopt voor draaien, applicatie enz.

performance-icon.aspx

Marktleidende functies*

 • De grootste werkruimte van 310 mm breed en 140 mm hoog 

 • Multi-touch tablet-achtig scherm met veeg-, knijp- en zoomfuncties

 • Innovatieve verlichting voor de helderste werkruimte en de meest gelijkmatige verdeling van het licht

 • De sterkste naaldkracht, ideaal voor dikkere stoffen en meerdere lagen

 • Grotere steekplaat met markeringen aan beide zijden; tot 63,5 mm

 • De grootste hoogte onder de naaikop; 76,2 mm

 • Displayscherm van 257 mm, 68% groter

 • Wifi voor automatische software-updates

*Marktleidende functies in vergelijking met andere top-of-the-line naaimachines, zoals de HUSQVARNA VIKING® EPIC™ 980Q, Brother Dream Weaver VQ 3000, Janome Horizon Memory Craft 9400, Babylock Crescendo en de Bernina 740.

Exclusieve PFAFF® functies

 • Volledig nieuwe, grafische gebruikersinterface

 • PFAFF® performance icon™ Help Center met tutorials, technieken, snel-starten handleiding en gebruikershandleiding

 • Unieke app voor verbinding: PFAFF CreatorCue™ app

 • Exclusief ActivStitch™ systeem voor de ideale draadhoeveelheid

 • Verbeterd origineel IDT™-systeem voor perfect naaien

 • Verander de plaatsing en de grootte van de hulpmiddelen op het scherm

 • Exclusieve naaitechniek – Drievoudige lintsteken (10)

 • Exclusieve naaitechniek – Zwevende steken (23)

 • Exclusieve naaitechniek – Straalsteken (13)

 • Exclusieve naaitechniek – Kanten randsteken (6)

 • Exclusieve naaitechniek – Stapelsteken (30)

 • Met rubber bekleed accessoirevak

 • Machine-ontwerp compleet vernieuwd met ergonomische vormgeving

 • Handgreep met volledige lengte voor balans en eenvoudig transport

Brochure

De Brochure met meer informatie over de Pfaff Performance Icon vind u onder de bijlagen.

Productdetails
Bijlagen
Downloaden
Pfaff Performance Icon Brochure

Brochure met informatie over de Pfaff Performance Icon

Downloaden (1.54M)
Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Referentie: Pfaff Expression 710

Pfaff Expression™ 710

De PFAFF expression™ 710 naaimachine is een veelzijdige, maar toch eenvoudig te bedienen machine met tal van leuke mogelijkheden. Maak gebruik van eenvoudige steekselectie, een kleuren touchscreen en tal van creatieve naaiprogramma's. Maak creatieve steken uit verschillende hoeken, spiegel de steken en lijn steken uit door het gemakkelijk veranderen van...

Prijs € 1.499,00
Meer
Op bestelling leverbaar

Referentie: Pfaff Quilt Expression 720

Pfaff Quilt Expression™ 720

De quilt expression™ 720 naaimachine is het nieuwste model uit de Pfaff Expression serie. Geniet van gelijkmatig stoftransport en een extra hoge naaivoetpositie. Zowel dunne als dikke stoffen of zelfs meerdere lagen stof kan deze machine probleemloos aan! De grote hoeveelheid mogelijkheden maken deze machine geweldig voor de naailiefhebber die graag...

Prijs € 1.849,00
Meer
Op bestelling leverbaar

Referentie: Pfaff Ambition 630

Pfaff Ambition™ 630

De Pfaff Ambition 630 is het meest uitgebreide model in de Ambition-Line. In vergelijking met model 620 springt vooral het kleuren touchscreen in het oog. Daarnaast beschikt deze machine over 65 extra steken en worden er maar liefst 8 naaivoeten meegeleverd! Een aantal belangrijke eigenschappen: - Kleuren touchscreen - Pfaff IDT-systeem - Ingebouwde...

Prijs € 1.049,00
Meer
Direct leverbaar uit voorraad
16 andere producten in dezelfde categorie:

Brother Innovis M280D

Innov-is M280D naai- en borduurmachine De Brother Innov-is M280D is de ideale naai- en borduurmachine.  Voorzie uw zelfgemaakte projecten van een persoonlijke ‘touch’ door borduurpatronen toe te voegen met de bijzondere Disney-magie. Met de uitgebreide reeks borduurpatronen, naaisteken en borduurlettertypes biedt deze machine alles om uw creatieve ideeën...

Prijs € 809,10 Normale prijs € 899,00
Meer
Op bestelling leverbaar,

Referentie: Pfaff Creative 3.0

Pfaff Creative 3.0 naai- en borduurmachine

De Pfaff Creative 3.0 is een veelzijdige naai- en borduurmachine met IDT-systeem (dubbel stof transport) en een borduurbereik tot 260x200 mm. Een topmachine, geschikt voor elke naai- en borduurliefhebber die meer uit diens creativiteit wil halen maar toch ook een goede machine wenst voor de kleine tot grote naaiklussen. Ruim 250 steken tot 9mm breed,...

Prijs € 3.399,00
Meer
UITVERKOCHT

Referentie: Janome Sewist 740DC

Janome Sewist 740DC

De Sewist 740DC is een elektronische naaimachine met veel praktische functies. Onder meer de naaldstoppostie omhoog/omlaag, de start/stop toets, de snelheidsregelaar en de verlengtoets behoren tot het comfort wat de naaimachine te bieden heeft. De Sewist 740DC heeft 40 naaiprogramma’s. 20 hiervan kunnen worden geselecteerd via de directe selectietoetsen...

Prijs € 599,00 Normale prijs € 649,00
Meer
Direct leverbaar uit voorraad

Referentie: Smarter 160s

Pfaff Smarter 160s

Compacte, mechanische naaimachine van Pfaff met een frisse uitstraling. De combinatie van goede basis mogelijkheden en een gemakkelijke bediening maken de Pfaff Smarter naaimachines ook zeer geschikt voor beginners. Beschikt over stretch- en overlocksteken en een automatisch 1-fase knoopsgat. Leg de knoop gemakkelijk in de bijgeleverde knoopsgatvoet en de...

Prijs € 299,00 Normale prijs € 329,00
Meer
Direct leverbaar uit voorraad

Referentie: Janome Lock 8002D

Janome Lock 8002D

Degelijke Lockmachine van Janome met een aantal fijne eigenschappen. Uitstekend voor beginners! 2 naalds 4 draads locksteek 1 naalds 3 draads locksteek 3 draads rolzomen Ingebouwde rolzoom functie Wegklapbaar mes Snijbreedte instelbaar van 2.0 tot 5.7mm Kleuren inrijg schema Electronisch voetpedaal

Prijs € 413,10 Normale prijs € 459,00
Meer
Direct leverbaar uit voorraad

Referentie: #820362096 (Hobby-serie)

Pfaff Spoeltjes, transparant, 10 stuks (B, H)

Geschikt voor Pfaff machines van categorie B & H: HOBBY: 1042, 1040, 1032, 1030, 1022, 1020, 1016, 1142, 1132, 1122 Scroll naar beneden voor meer informatie en optionele accessoires. (Heeft u gekozen voor snel bekijken, klik dan op de afbeelding om naar het volledige product te gaan)

Prijs € 6,50
Meer
Direct leverbaar uit voorraad

Referentie: Pfaff Passport 3.0

Pfaff Passport ™ 3.0

Gebruiksvriendelijke machine met tal van leuke functies. Zo beschikt deze machine maar liefst over 100 prachtige steken, het pfaff  IDT-systeem, een start/stop toets en het pfaff naaivoetensysteem. Het compacte formaat en geringe gewicht (6,7kg) maken deze machine bij uitstek geschikt om overal mee naar toe te nemen.

Prijs € 586,00 Normale prijs € 649,00
Meer
Direct leverbaar uit voorraad

Referentie: #: 413182545

Husqvarna Spoeltjes set van 10 (categorie 5,6,7)

Geschikt voor Husqvarna Viking machines van categorie: 5, 6, 7 Scroll naar beneden voor meer informatie en bekijk in welke categorie uw machine valt. (Heeft u gekozen voor snel bekijken, klik dan op de afbeelding om naar het volledige product te gaan)

Prijs € 9,50
Meer
Op bestelling leverbaar.

Brother Innovis V5LE

Innov-is V5LE naai-, quilt- en borduurmachine Met de Innov-is V5LE staat uw creatieve fantasie u niet in de weg. Door de enorme uitgebreide functies en mogelijkheden, gecombineerd met gebruiksvriendelijke bediening gaat er een wereld voor u open! Creëer prachtige borduurprojecten, kleding, quilts en interieurdecoratie met deze volmaakte en elegante...

Prijs € 4.319,10 Normale prijs € 4.799,00
Meer
Direct leverbaar uit voorraad

Singer Spoeltjes 10 stuks

Set van 10 spoeltjes. Geschikt voor: - Singer 1116- Singer 1120- Singer 1507- Singer 1580- Singer 160- Singer 2250- Singer Tradition 2263 - 2273- Singer Talent 3321 - 3323- Singer 3860 - 3709 - 3722 - 3815 - 3827- Singer Brilliance 6180- Singer 7256 - 7422 - 7442 - 7463- 7466 - 7464 - 7467 - 7468 - 7470- Singer 8280- Singer Quantum 9910 - 9920 - 9940 - 9960

Prijs € 6,50
Meer
Direct leverbaar uit voorraad

Referentie: Pfaff Select 4.2

Pfaff Select™ 4.2

De Pfaff Select 4.2 is een mechanische machine met ingebouwd IDT-systeem. Dat maakt de machine robuust maar toch zeer comfortabel in gebruik. Zowel dikke als dunne stoffen kunnen moeiteloos worden verwerkt. Een aantal fijne functies: - Het originele IDT™ systeem - Easy select™ System - Ingebouwde draadinsteker - Constante doorstikkracht - LED-lampjes -...

Prijs € 749,00 Normale prijs € 829,00
Meer
Direct leverbaar uit voorraad

Referentie: Husqvarna Designer Topaz 25

Husqvarna Designer Topaz 25

Ontdek de naai- en borduurmachine Husqvarna Designer Topaz™ 25. Geschikt voor kleine en grote projecten met de grote ruimte rechts van de naald (200 mm) en vrije arm (gemakkelijk voor het naaien van bijvoorbeeld broekspijpen). Het Exclusief Sensor System voelt de stofdikte en past automatisch de voetdruk aan. Maak gebruik van 160 steken en 3...

Prijs € 1.899,00 Normale prijs € 2.099,00
Meer
Op bestelling leverbaar

Volg ons op Facebook