Pfaff Creative 4.5
  • Pfaff Creative 4.5
  • Pfaff Creative 4.5
  • Pfaff Creative 4.5
  • Pfaff Creative 4.5

Pfaff Creative™ 4.5 naai- en borduurmachine

Pfaff Creative 4.5

De PFAFF® Creative™ 4.5 naai- en borduurmachine biedt een groot aantal indrukwekkende functies en creatieve mogelijkheden.

Geniet van een groot kleuren touchscreen, IDT-systeem (dubbel stof transport) en een borduurbereik van maar liefst 360 x 350 mm groot.

Maak gemakkelijk lint- en stapelsteken of ontwerp uw eigen steken. Maak gebruik van de ingebouwde 480 naaisteken (tot 48mm breed) en 270 borduurmotieven en 3 borduurlettertypes.

Beschikt over automatische; naaivoetdruk, naaivoetlichter, draadspanning en draadafsnijder.

Handig is dat de onderdraadsensor een seintje geeft als het garen opraakt en dat er met de start/stop functie ook genaaid kan worden zonder pedaal.

Via de USB-aansluiting kunt onbeperkt uw (eigen) borduurmotieven invoeren en met de Quickfront software snel zelf borduurlettertypen maken op uw computer.

Inclusief accessoires en naaivoeten!

€ 4.399,00
Inclusief belasting Op bestelling leverbaar
Aantal
Op bestelling leverbaar,

Omschrijving

Eigenschappen

Groot borduurgebied

De PFAFF® creative™ 4.5 naai- en borduurmachine heeft het grootste borduurgebied op de markt - tot 360 x 350 mm*. Borduur uw unieke, persoonlijke creaties met éénmaal opspannen in de borduurring.
 

* Met grotere borduureenheid.

Het originele IDT™ systeem

Ingebouwd Dubbel Transport alleen van PFAFF®, al meer dan 45 jaar! Een exclusieve PFAFF® functie die voor absoluut gelijkmatig stoftransport zorgt van boven- en onderaf en perfecte naden geeft in alle stoffen.

 

Stitch Creator™ functie

Maak nieuwe 9 mm steken of bewerk ingebouwde steken voor ongelimiteerde creativiteit.

Basis Shape Creator™ functie

Combineer onmiddellijk decoratieve steken of borduurmotiefelementen om echt unieke omrandingen en borduurmotieven te maken. Kies uit vele opvallende vormen - allemaal in de machine ingebouwd, zoals: sterren en bloemen.

Precise Positioning (Precies plaatsen)

Plaats ieder borduurmotief precies waar u dat wilt. Span de stof meerdere malen in de borduurring en laat de borduurmotieven eenvoudig op elkaar aansluiten om borduurmotieven van onbeperkte grootte te maken.

Hogere borduursnelheid**

De creative™ 4.5 kan sneller borduren dan ooit tevoren.

**Gemiddeld, in vergelijking met de creative performance™ naai- en borduurmachine.

Unieke Pfaff naaitechnieken

Exclusief ontworpen voor PFAFF® naai- en borduurmachines: deze unieke steken vergroten uw creatieve mogelijkheden. Octrooi aangevraagd.

- Lintsteken
- Stapelsteken

Grote naairuimte

Uw PFAFF® creative™ 4.5 naai- en borduurmachine is de perfecte keuze voor wie quilt, woonaccessoires naait en van mode houdt – kortom voor iedereen die iets maakt. De naairuimte rechts van de naald is extra groot voor het naaien van grote hoeveelheden stof of tussenvulling.

LED-lampjes

Optimaal heldere lampjes verlichten het hele werkgebied zonder schaduwen.

Automatische persvoetlichter

Brengt de naaivoet onmiddellijk omhoog wanneer de naald is ingesteld om omlaag en/of aan het einde van een naad te stoppen na het afsnijden van de draden.

Elektronische kniehevel

Brengt de naaivoet omhoog met een eenvoudige beweging, waardoor u uw handen op uw project kunt houden.

Screensaver met opstartscherm

Het opstartscherm wordt tien minuten na de laatste aanraking weergegeven als screensaver.

Aparte opspoelmotor

U kunt eenvoudig opspoelen tijdens het naaien of borduren, zonder dat u de bovendraad hoeft te verwijderen.

Boven- en onderdraadsensoren

Waarschuwen u wanneer de boven- of onderdraad bijna op is.

Draden afsnijden 

Snijdt automatisch de boven- en onderdraad af en trekt de draaduiteinden naar de achterkant van de stof.

Knoopmeter

Gebruik de knoopmeter op het deksel om de grootte van uw knoop te meten, stel dan de grootte van de knoop in en naai zo veel precieze knoopsgaten als u nodig heeft.

Roterende grijper die niet vastloopt

Er komen geen draden vast te zitten in het spoelgebied.

Snelheden aanpassen

Pas de naaisnelheid aan en uw PFAFF® creative™ 4.5 naai- en borduurmachine onthoudt uw voorkeursinstelling.

Persoonlijke bestanden opslaan

Sla uw persoonlijke steken, reeksen of borduurmotieven op in een map om ze opnieuw te kunnen naaien wanneer u dat wilt.

Maak uw naaimachine persoonlijk

Sla uw naam op in de PFAFF® creative™ 4.5 naai- en borduurmachine, selecteer uw taal en de startsteek van uw voorkeur, pas geluiden aan naar wens, sla favoriete steken en instellingen op, enz.

Twee ingebouwde accessoiredozen

Grote dozen om accessoires bij de hand te houden, met uitneembare bakjes voor naaivoeten en spoeltjes.

Update mogelijk

Via internet.

Kleuren touchscreen

Nieuw creative™ kleuren-touchscreen met moderne, heldere grafische gebruikersinterface. De brede kijkhoek geeft u goed zicht vanuit alle hoeken. De intuïtieve lay-out is goed te begrijpen. Zie de steken op ware grootte en de borduurmotieven in hun ware kleuren op het heldere scherm met hoge resolutie - nu met nog helderder , meer intense kleuren voor maximale precisie en gemak.

creative-4-5.aspx

Naaifuncties

Het originele IDT™ systeem

Ingebouwd Dubbel Transport alleen van PFAFF®, al meer dan 45 jaar! Een exclusieve PFAFF® functie die voor absoluut gelijkmatig stoftransport zorgt van boven- en onderaf en perfecte naden geeft in alle stoffen.

Stitch Creator™ functie

Maak nieuwe 9 mm steken of bewerk ingebouwde steken voor een ongelimiteerde creativiteit.

Unieke nieuwe PFAFF® naaitechnieken: Exclusief ontworpen voor PFAFF® naai- en borduurmachines: deze unieke steken vergroten uw creatieve mogelijkheden. Octrooi aangevraagd.

Lintsteken

Voeg dimensionale elementen toe aan uw decoratieve naaiwerk, met prachtige lintsteken. Smalle linten en versieringen worden terwijl u naait in deze speciale steken geweven.

Stapelsteken 

Naai prachtige decoratieve steken in twee kleuren. De stapelsteken bestaan uit paren van steken die zijn ontworpen om over elkaar heen te worden genaaid.

480 steken

Inclusief een groot aantal decoratieve 9 mm steken en maxisteken tot 48 mm breed. Combineer en/of bewerk uw steken voor nog meer creativiteit. Alle steken, ook de knoopsgaten, kunnen in de borduurring worden gemaakt. U kunt ook prachtige taperingcombinaties maken en borduren in de borduurring.

Geoptimaliseerd transport

Verbeterd om meer controle te bieden als u door dikke lagen naait of kleine stukjes stof aan elkaar naait.

Start/Stop

Naai zonder het voetpedaal. Maakt het naaien van lange naden, naaien uit de vrije hand en borduren eenvoudig.

Naald omhoog/omlaag

Stel de naald zo in dat deze omhoog of omlaag in de stof stopt voor draaien, applicatie enz.

Free-motion standen

Drie standen voor quilten uit de vrije hand, schilderen met garen of stoppen. Selecteer de beste stand voor uw specifieke techniek.

Creative signature™ naaiprogramma's:

• Tapering van alle 9 mm decoratieve steken – Tapering aan het begin en/of aan het einde van alle steken. Verander de taperinghoek voor ongelimiteerde creatieve mogelijkheden. U kunt zelfs prachtige getaperde steken borduren in de borduurring.

• Patchworkprogramma – Naai uw naad en de PFAFF® creative™ 4.5 naai- en borduurmachine onthoudt de naadlengte om die steeds opnieuw te kunnen herhalen. Gebruik dit met nuttige en decoratieve steken voor speciale effecten.

• Enkelmotiefprogramma - Stel het exacte aantal steken of het aantal reeksherhalingen in dat u wilt naaien.

• Afbeelding van steken spiegelen - Spiegel de steek horizontaal en/of verticaal, voor nog meer creatieve mogelijkheden.

• Stitch positioning - Brengt de complete steek naar rechts of naar links om decoratieve steken eenvoudig op elkaar aan te laten sluiten.

• Steekdichtheid - De dichtheid kan worden verlaagd of verhoogd zonder invloed op de steeklengte door de afstand tussen de steekpunten te regelen.

5 ingebouwde naailettertypes

4 lettertypes om te combineren in Reeksen plus nog 1 voor monogrammen maken het eenvoudig om uw projecten een persoonlijk accent te geven.

Sensormatic knoopsgat 

De kolommen van het knoopsgat worden in dezelfde richting genaaid voor een precieze steekkwaliteit.

37 naaldposities

Voor een nauwkeurige plaatsing van uw rechte steek en geweldig voor speciale technieken als doorstikken en ritsen inzetten.

Tweelingnaaldprogramma

Voer de tweelingnaaldgrootte in om de steekbreedte automatisch aan te passen. U ziet de tweelingnaaldbreedte op het scherm.

Naai met de borduureenheid bevestigd

Schakel eenvoudig over van de borduurmodus naar de naaimodus; u hoeft de borduureenheid niet te verwijderen.

Steek opnieuw starten

Keer terug naar het begin van een steek of reeks zonder dat u speciale instellingen die u heeft gemaakt hoeft te resetten.

Steekbreedtebeveiliging

Beperkt de steekbreedte tot naald in het midden rechte steek om te voorkomen dat de naald breekt wanneer u een naaivoet voor rechte steken gebruikt.

creative-4-5.aspx

Borduurfuncties

Groot borduurgebied

De PFAFF® creative™ 4.5 naai- en borduurmachine heeft het grootste borduurgebied op de markt - tot 360 x 350 mm. Borduur uw unieke, persoonlijke creaties met éénmaal opspannen in de borduurring*.

Basic Shape Creator™ functie

Combineer onmiddellijk decoratieve steken of borduurmotiefelementen om echt unieke omrandingen en borduurmotieven te maken. Kies uit vele opvallende vormen - allemaal in de machine ingebouwd, zoals: sterren en bloemen.

Precies plaatsen

Plaats ieder borduurmotief precies waar u dat wilt. Span de stof meerdere malen in de borduurring en laat de borduurmotieven eenvoudig op elkaar aansluiten om borduurmotieven van onbeperkte grootte te maken.

Hogere borduursnelheid

Nu kan uw PFAFF® creative™ 4.5 sneller borduren dan ooit tevoren. Met een 30% hogere borduursnelheid** voltooit u uw borduurmotieven sneller en behoudt u toch de kwaliteit en precisie die u verwacht.

270 fantastische borduurmotieven

Uw PFAFF® creative™ 4.5 naai- en borduurmachine heeft veel verschillende speciale borduurtechnieken. De ingebouwde borduurmotieven zijn ondergebracht in drie verschillende categorieën: machineborduurmotieven, minidesigns en quiltborduurmotieven.

Sprongsteken afsnijden

Snijdt automatisch de sprongsteken van het borduurmotief af en trekt de draden naar de achterkant.

Creative signature™ borduurprogramma's:

• Spiegelen - Spiegel de borduurmotieven horizontaal en/of verticaal, voor nog meer mogelijkheden.

• Roteren - Roteren in stappen van 1 graad voor nauwkeurige aanpassingen.

• Schaalverdeling borduurmotief - Vergroot of verklein borduurmotieven, zonder het aantal steken te veranderen.

• Meerdere selecteren en groeperen - Selecteer een of meerdere borduurmotieven om te bewerken.

• Embroidery stitch editor - Pas een steek of reeks aan nadat u deze in de borduurmodus heeft gebracht.

• Kleuren bewerken - Verander de garenkleuren van het borduurmotief direct op het scherm.

• Monochroom - Naai ieder gewenst borduurmotief in een enkele kleur zonder kleurenstops.

• Rijgen in de borduurring - Rijg stof op versteviging die al in de borduurring is gespannen. Ook zeer geschikt voor fluweel of andere stoffen die u niet in de borduurring wilt spannen. Twee opties; rijgen rondom de hele borduurring of alleen rijgen rondom uw borduurmotief.

Drie ingebouwde borduurlettertypes

Beschikbaar in 3 verschillende formaten, inclusief hoofdletters, kleine letters, cijfers en symbolen.

Huidige status automatisch opslaan

Stel dit zo in dat het borduursteeknummer en de -positie regelmatig worden opgeslagen en dat persoonlijke aanpassingen automatisch worden opgeslagen zodat u uw borduurmotief later of na een stroomstoring kunt voortzetten.

Ongedaan maken/opnieuw uitvoeren in Borduurmotief bewerken 

Om u te helpen bij het maken van uw borduurcombinaties.

Opbergruimte in borduureenheid

Handig opbergvak in de borduureenheid om spoeltjes en accessoires onder handbereik te hebben*.

Borduurringposities

Breng de borduurring in de correcte positie voor het vervangen van de spoel, het afsnijden van sprongsteken, het bijsnijden van een applicatie of voor het opzoeken van het midden van het borduurmotief.

Springen naar steek

Voer het steeknummer in om snel naar een specifieke steek in het borduurmotief te gaan.

Borduurraster en zoommogelijkheden

Maakt het maken van aanpassingen op het kleuren-touchscreen eenvoudig en nauwkeurig.

Inclusief borduurringen

Bij de grote borduureenheid worden drie borduurringen geleverd: creative™ 120 SQUARE HOOP (120x120), creative™ MASTER HOOP (240x150), creative™ DELUXE HOOP (360x200). Bij de kleine eenheid worden twee borduurringen geleverd: creative™ 120 SQUARE HOOP (120x120), creative™ ELITE HOOP (260x200).

Inclusief QuickFont programma

Gebruik uw computer en het QuickFont programma om borduurlettertypes te maken van ieder gewenst TrueType® lettertype. Download gratis van www.pfaff.com onder borduurmachines en machine updates.

Programma voor het bekijken en organiseren van borduurmotieven

Organiseer borduurmotiefbestanden die op uw computer zijn opgeslagen, verander borduurmotieven in afbeeldingsbestanden, druk catalogi af en meer. Download gratis van www.pfaff.com onder borduurmachines en machine updates

creative-4-5.aspx

Steken

480 steken inclusief een groot aantal decoratieve 9 mm steken en maxi-steken tot 48 mm breed. Combineer en/of bewerk uw steken voor nog meer creativiteit. 

Inbegrepen borduurmotieven

270 fantastische borduurmotieven

De PFAFF® creative™ 4.5 naai- en borduurmachine heeft veel verschillende speciale borduurtechnieken. De ingebouwde borduurmotieven zijn ondergebracht in drie verschillende categorieën: machineborduurmotieven, minidesigns en quiltborduurmotieven.

Naaivoeten

1A - Siersteekvoet met IDT™ systeem
2A - Siersteekvoet
3 - Blindzoomvoet met IDT™ systeem
4 - Ritsvoet met IDT™ systeem
5A -  Sensormatic knoopsgatenvoet
5M - Handmatige knoopsgatenvoet
6A - Borduurvoet/Sensormatic free-motion voet
6D - Dynamisch verende voet
1/4" Quilt- en patchworkvoet met IDT™ systeem
8 - Maxi-steekvoet

Overige accessoires

Stylus
Garennetje (2)
Geleider voor doorstikken/quilten
Vilten onderlegger (2)
USB Embroidery stick
Schroevendraaier
Tornmesje
Borsteltje
Garenschijf, groot (2)
Garenschijf, medium
Garenschijf, klein
Multifunctioneel gereedschap
Spoeltjes (10)
Kniehevel
Machinecommunicatie software (PC) om te downloaden
Voetpedaal
Netsnoer
USB-snoer (P/N:412 62 59-04)
Naalden
Microvezel doekje
creative™ 4.5 Embroidery collection

Brochure & Vergelijken

De Brochure met informatie, een stekenoverzicht, een borduurmotievenoverzicht over de Pfaff Creative 4.5 en een vergelijkingstabel voor de Pfaff Creative serie, vind u onder de bijlagen.

Productdetails
Pfaff Creative 4.5
Bijlagen
Downloaden
Pfaff Creative Line vergelijken

Vergelijkingstabel van de modellen in de Pfaff Creative serie

Downloaden (1.95M)
Pfaff Creative 4.5 Brochure

Brochure met informatie over de Pfaff Creative 4.5 naaimachine & borduurmachine

Downloaden (804.19k)
Pfaff Creative 4.5 Borduurmotief

Overzicht van de borduurmotieven van de Pfaff Creative 4.5

Downloaden (3.87M)
Pfaff Creative 4.5 Steken

Overzicht van de steken van de Pfaff Creative 4.5

Downloaden (1.14M)
Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Referentie: Pfaff Creative 3.0

Pfaff Creative 3.0 naai- en borduurmachine

De Pfaff Creative 3.0 is een veelzijdige naai- en borduurmachine met IDT-systeem (dubbel stof transport) en een borduurbereik tot 260x200 mm. Een topmachine, geschikt voor elke naai- en borduurliefhebber die meer uit diens creativiteit wil halen maar toch ook een goede machine wenst voor de kleine tot grote naaiklussen. Ruim 250 steken tot 9mm breed,...

Prijs € 3.399,00
Meer
UITVERKOCHT
16 andere producten in dezelfde categorie:

Referentie: #: 413182545

Husqvarna Spoeltjes set van 10 (categorie 5,6,7)

Geschikt voor Husqvarna Viking machines van categorie: 5, 6, 7 Scroll naar beneden voor meer informatie en bekijk in welke categorie uw machine valt. (Heeft u gekozen voor snel bekijken, klik dan op de afbeelding om naar het volledige product te gaan)

Prijs € 9,50
Meer
Direct leverbaar uit voorraad

Referentie: H-Class E20

Husqvarna H-Class E20

Een leuke en gemakkelijk te bedienen naaimachine. - 32 steken (stretch- en overlocksteken) (zie bijlage) - 4-fasen knoopsgat - steeklengte tot 4 mm - steekbreedte tot 5 mm - automatische draadinsteker - extra garenpen - regelbare naaivoetdruk Met tal van meegeleverde accessoires in doos!

Prijs € 239,00 Normale prijs € 269,00
Meer
Direct leverbaar uit voorraad

Referentie: Pfaff Hobby Lock 2.5

Pfaff Hobby Lock™ 2.5

Deze robuuste en betrouwbare lockmachine biedt u een automatisch draadspanningssysteem waardoor het eenvoudiger wordt om een juiste instelling met een een precies stekenresultaat te krijgen. Geschikt voor dunne tot dikke stoffen en elastische stoffen. (spijker, zijde, katoen, t-shirt stof etc.) Naaien kan met 4, 3, of 2 draden. Ook beschikt de machine...

Prijs € 629,00 Normale prijs € 699,00
Meer
Direct leverbaar uit voorraad

Referentie: Smarter 160s

Pfaff Smarter 160s

Compacte, mechanische naaimachine van Pfaff met een frisse uitstraling. De combinatie van goede basis mogelijkheden en een gemakkelijke bediening maken de Pfaff Smarter naaimachines ook zeer geschikt voor beginners. Beschikt over stretch- en overlocksteken en een automatisch 1-fase knoopsgat. Leg de knoop gemakkelijk in de bijgeleverde knoopsgatvoet en de...

Prijs € 299,00 Normale prijs € 329,00
Meer
Direct leverbaar uit voorraad

Referentie: Pfaff Ambition 620

Pfaff Ambition™ 620

De Pfaff Ambition 620 is net als model 610 een elektronische machine met een gemakkelijke bediening. Het verschil is dat de Ambition 620 daarbij ook  nog een automatische draadafsnijder, automatische bovendraadspanning, een mogelijkheid tot het maken (en onthouden van) een stekenreeks en ingebouwde naailettertypes heeft. Enkele belangrijke eigenschappen:...

Prijs € 949,00
Meer
Direct leverbaar uit voorraad

Referentie: Brother Innovis A60

Brother Innovis A60

Gebruiksvriendelijke functies zoals een boven geladen spoeltje, een verstevigingssteektoets, een supersnelle naaldinrijger (in 1 handeling) en een verfijnde draadspanningsregelaar. - Inclusief 60 steken - Electronisch draaiknop voor directe en eenvoudige steekselectie - Geavanceerde naaldinrijger - in 1 handeling de draad door de naald - 6 soorten 1-staps...

Prijs € 494,10 Normale prijs € 549,00
Meer
Direct leverbaar uit voorraad

Volg ons op Facebook