• Verlaagde prijs
Pfaff Creative 4.5
  • Pfaff Creative 4.5
  • Pfaff Creative 4.5
  • Pfaff Creative 4.5
  • Pfaff Creative 4.5

Pfaff Creative™ 4.5 naai- en borduurmachine

Pfaff Creative 4.5

De PFAFF® Creative™ 4.5 naai- en borduurmachine biedt een groot aantal indrukwekkende functies en creatieve mogelijkheden.

Geniet van een groot kleuren touchscreen, IDT-systeem (dubbel stof transport) en een borduurbereik van maar liefst 360 x 350 mm groot.

Maak gemakkelijk lint- en stapelsteken of ontwerp uw eigen steken. Maak gebruik van de ingebouwde 480 naaisteken (tot 48mm breed) en 270 borduurmotieven en 3 borduurlettertypes.

Beschikt over automatische; naaivoetdruk, naaivoetlichter, draadspanning en draadafsnijder.

Handig is dat de onderdraadsensor een seintje geeft als het garen opraakt en dat er met de start/stop functie ook genaaid kan worden zonder pedaal.

Via de USB-aansluiting kunt onbeperkt uw (eigen) borduurmotieven invoeren en met de Quickfront software snel zelf borduurlettertypen maken op uw computer.

Inclusief accessoires en naaivoeten!

€ 4.299,00
€ 3.869,00 € 430,00 korting
Inclusief belasting Op bestelling leverbaar
Aantal
Op bestelling leverbaar,

Omschrijving

Eigenschappen

Groot borduurgebied

De PFAFF® creative™ 4.5 naai- en borduurmachine heeft het grootste borduurgebied op de markt - tot 360 x 350 mm*. Borduur uw unieke, persoonlijke creaties met éénmaal opspannen in de borduurring.
 

* Met grotere borduureenheid.

Het originele IDT™ systeem

Ingebouwd Dubbel Transport alleen van PFAFF®, al meer dan 45 jaar! Een exclusieve PFAFF® functie die voor absoluut gelijkmatig stoftransport zorgt van boven- en onderaf en perfecte naden geeft in alle stoffen.

 

Stitch Creator™ functie

Maak nieuwe 9 mm steken of bewerk ingebouwde steken voor ongelimiteerde creativiteit.

Basis Shape Creator™ functie

Combineer onmiddellijk decoratieve steken of borduurmotiefelementen om echt unieke omrandingen en borduurmotieven te maken. Kies uit vele opvallende vormen - allemaal in de machine ingebouwd, zoals: sterren en bloemen.

Precise Positioning (Precies plaatsen)

Plaats ieder borduurmotief precies waar u dat wilt. Span de stof meerdere malen in de borduurring en laat de borduurmotieven eenvoudig op elkaar aansluiten om borduurmotieven van onbeperkte grootte te maken.

Hogere borduursnelheid**

De creative™ 4.5 kan sneller borduren dan ooit tevoren.

**Gemiddeld, in vergelijking met de creative performance™ naai- en borduurmachine.

Unieke Pfaff naaitechnieken

Exclusief ontworpen voor PFAFF® naai- en borduurmachines: deze unieke steken vergroten uw creatieve mogelijkheden. Octrooi aangevraagd.

- Lintsteken
- Stapelsteken

Grote naairuimte

Uw PFAFF® creative™ 4.5 naai- en borduurmachine is de perfecte keuze voor wie quilt, woonaccessoires naait en van mode houdt – kortom voor iedereen die iets maakt. De naairuimte rechts van de naald is extra groot voor het naaien van grote hoeveelheden stof of tussenvulling.

LED-lampjes

Optimaal heldere lampjes verlichten het hele werkgebied zonder schaduwen.

Automatische persvoetlichter

Brengt de naaivoet onmiddellijk omhoog wanneer de naald is ingesteld om omlaag en/of aan het einde van een naad te stoppen na het afsnijden van de draden.

Elektronische kniehevel

Brengt de naaivoet omhoog met een eenvoudige beweging, waardoor u uw handen op uw project kunt houden.

Screensaver met opstartscherm

Het opstartscherm wordt tien minuten na de laatste aanraking weergegeven als screensaver.

Aparte opspoelmotor

U kunt eenvoudig opspoelen tijdens het naaien of borduren, zonder dat u de bovendraad hoeft te verwijderen.

Boven- en onderdraadsensoren

Waarschuwen u wanneer de boven- of onderdraad bijna op is.

Draden afsnijden 

Snijdt automatisch de boven- en onderdraad af en trekt de draaduiteinden naar de achterkant van de stof.

Knoopmeter

Gebruik de knoopmeter op het deksel om de grootte van uw knoop te meten, stel dan de grootte van de knoop in en naai zo veel precieze knoopsgaten als u nodig heeft.

Roterende grijper die niet vastloopt

Er komen geen draden vast te zitten in het spoelgebied.

Snelheden aanpassen

Pas de naaisnelheid aan en uw PFAFF® creative™ 4.5 naai- en borduurmachine onthoudt uw voorkeursinstelling.

Persoonlijke bestanden opslaan

Sla uw persoonlijke steken, reeksen of borduurmotieven op in een map om ze opnieuw te kunnen naaien wanneer u dat wilt.

Maak uw naaimachine persoonlijk

Sla uw naam op in de PFAFF® creative™ 4.5 naai- en borduurmachine, selecteer uw taal en de startsteek van uw voorkeur, pas geluiden aan naar wens, sla favoriete steken en instellingen op, enz.

Twee ingebouwde accessoiredozen

Grote dozen om accessoires bij de hand te houden, met uitneembare bakjes voor naaivoeten en spoeltjes.

Update mogelijk

Via internet.

Kleuren touchscreen

Nieuw creative™ kleuren-touchscreen met moderne, heldere grafische gebruikersinterface. De brede kijkhoek geeft u goed zicht vanuit alle hoeken. De intuïtieve lay-out is goed te begrijpen. Zie de steken op ware grootte en de borduurmotieven in hun ware kleuren op het heldere scherm met hoge resolutie - nu met nog helderder , meer intense kleuren voor maximale precisie en gemak.

creative-4-5.aspx

Naaifuncties

Het originele IDT™ systeem

Ingebouwd Dubbel Transport alleen van PFAFF®, al meer dan 45 jaar! Een exclusieve PFAFF® functie die voor absoluut gelijkmatig stoftransport zorgt van boven- en onderaf en perfecte naden geeft in alle stoffen.

Stitch Creator™ functie

Maak nieuwe 9 mm steken of bewerk ingebouwde steken voor een ongelimiteerde creativiteit.

Unieke nieuwe PFAFF® naaitechnieken: Exclusief ontworpen voor PFAFF® naai- en borduurmachines: deze unieke steken vergroten uw creatieve mogelijkheden. Octrooi aangevraagd.

Lintsteken

Voeg dimensionale elementen toe aan uw decoratieve naaiwerk, met prachtige lintsteken. Smalle linten en versieringen worden terwijl u naait in deze speciale steken geweven.

Stapelsteken 

Naai prachtige decoratieve steken in twee kleuren. De stapelsteken bestaan uit paren van steken die zijn ontworpen om over elkaar heen te worden genaaid.

480 steken

Inclusief een groot aantal decoratieve 9 mm steken en maxisteken tot 48 mm breed. Combineer en/of bewerk uw steken voor nog meer creativiteit. Alle steken, ook de knoopsgaten, kunnen in de borduurring worden gemaakt. U kunt ook prachtige taperingcombinaties maken en borduren in de borduurring.

Geoptimaliseerd transport

Verbeterd om meer controle te bieden als u door dikke lagen naait of kleine stukjes stof aan elkaar naait.

Start/Stop

Naai zonder het voetpedaal. Maakt het naaien van lange naden, naaien uit de vrije hand en borduren eenvoudig.

Naald omhoog/omlaag

Stel de naald zo in dat deze omhoog of omlaag in de stof stopt voor draaien, applicatie enz.

Free-motion standen

Drie standen voor quilten uit de vrije hand, schilderen met garen of stoppen. Selecteer de beste stand voor uw specifieke techniek.

Creative signature™ naaiprogramma's:

• Tapering van alle 9 mm decoratieve steken – Tapering aan het begin en/of aan het einde van alle steken. Verander de taperinghoek voor ongelimiteerde creatieve mogelijkheden. U kunt zelfs prachtige getaperde steken borduren in de borduurring.

• Patchworkprogramma – Naai uw naad en de PFAFF® creative™ 4.5 naai- en borduurmachine onthoudt de naadlengte om die steeds opnieuw te kunnen herhalen. Gebruik dit met nuttige en decoratieve steken voor speciale effecten.

• Enkelmotiefprogramma - Stel het exacte aantal steken of het aantal reeksherhalingen in dat u wilt naaien.

• Afbeelding van steken spiegelen - Spiegel de steek horizontaal en/of verticaal, voor nog meer creatieve mogelijkheden.

• Stitch positioning - Brengt de complete steek naar rechts of naar links om decoratieve steken eenvoudig op elkaar aan te laten sluiten.

• Steekdichtheid - De dichtheid kan worden verlaagd of verhoogd zonder invloed op de steeklengte door de afstand tussen de steekpunten te regelen.

5 ingebouwde naailettertypes

4 lettertypes om te combineren in Reeksen plus nog 1 voor monogrammen maken het eenvoudig om uw projecten een persoonlijk accent te geven.

Sensormatic knoopsgat 

De kolommen van het knoopsgat worden in dezelfde richting genaaid voor een precieze steekkwaliteit.

37 naaldposities

Voor een nauwkeurige plaatsing van uw rechte steek en geweldig voor speciale technieken als doorstikken en ritsen inzetten.

Tweelingnaaldprogramma

Voer de tweelingnaaldgrootte in om de steekbreedte automatisch aan te passen. U ziet de tweelingnaaldbreedte op het scherm.

Naai met de borduureenheid bevestigd

Schakel eenvoudig over van de borduurmodus naar de naaimodus; u hoeft de borduureenheid niet te verwijderen.

Steek opnieuw starten

Keer terug naar het begin van een steek of reeks zonder dat u speciale instellingen die u heeft gemaakt hoeft te resetten.

Steekbreedtebeveiliging

Beperkt de steekbreedte tot naald in het midden rechte steek om te voorkomen dat de naald breekt wanneer u een naaivoet voor rechte steken gebruikt.

creative-4-5.aspx

Borduurfuncties

Groot borduurgebied

De PFAFF® creative™ 4.5 naai- en borduurmachine heeft het grootste borduurgebied op de markt - tot 360 x 350 mm. Borduur uw unieke, persoonlijke creaties met éénmaal opspannen in de borduurring*.

Basic Shape Creator™ functie

Combineer onmiddellijk decoratieve steken of borduurmotiefelementen om echt unieke omrandingen en borduurmotieven te maken. Kies uit vele opvallende vormen - allemaal in de machine ingebouwd, zoals: sterren en bloemen.

Precies plaatsen

Plaats ieder borduurmotief precies waar u dat wilt. Span de stof meerdere malen in de borduurring en laat de borduurmotieven eenvoudig op elkaar aansluiten om borduurmotieven van onbeperkte grootte te maken.

Hogere borduursnelheid

Nu kan uw PFAFF® creative™ 4.5 sneller borduren dan ooit tevoren. Met een 30% hogere borduursnelheid** voltooit u uw borduurmotieven sneller en behoudt u toch de kwaliteit en precisie die u verwacht.

270 fantastische borduurmotieven

Uw PFAFF® creative™ 4.5 naai- en borduurmachine heeft veel verschillende speciale borduurtechnieken. De ingebouwde borduurmotieven zijn ondergebracht in drie verschillende categorieën: machineborduurmotieven, minidesigns en quiltborduurmotieven.

Sprongsteken afsnijden

Snijdt automatisch de sprongsteken van het borduurmotief af en trekt de draden naar de achterkant.

Creative signature™ borduurprogramma's:

• Spiegelen - Spiegel de borduurmotieven horizontaal en/of verticaal, voor nog meer mogelijkheden.

• Roteren - Roteren in stappen van 1 graad voor nauwkeurige aanpassingen.

• Schaalverdeling borduurmotief - Vergroot of verklein borduurmotieven, zonder het aantal steken te veranderen.

• Meerdere selecteren en groeperen - Selecteer een of meerdere borduurmotieven om te bewerken.

• Embroidery stitch editor - Pas een steek of reeks aan nadat u deze in de borduurmodus heeft gebracht.

• Kleuren bewerken - Verander de garenkleuren van het borduurmotief direct op het scherm.

• Monochroom - Naai ieder gewenst borduurmotief in een enkele kleur zonder kleurenstops.

• Rijgen in de borduurring - Rijg stof op versteviging die al in de borduurring is gespannen. Ook zeer geschikt voor fluweel of andere stoffen die u niet in de borduurring wilt spannen. Twee opties; rijgen rondom de hele borduurring of alleen rijgen rondom uw borduurmotief.

Drie ingebouwde borduurlettertypes

Beschikbaar in 3 verschillende formaten, inclusief hoofdletters, kleine letters, cijfers en symbolen.

Huidige status automatisch opslaan

Stel dit zo in dat het borduursteeknummer en de -positie regelmatig worden opgeslagen en dat persoonlijke aanpassingen automatisch worden opgeslagen zodat u uw borduurmotief later of na een stroomstoring kunt voortzetten.

Ongedaan maken/opnieuw uitvoeren in Borduurmotief bewerken 

Om u te helpen bij het maken van uw borduurcombinaties.

Opbergruimte in borduureenheid

Handig opbergvak in de borduureenheid om spoeltjes en accessoires onder handbereik te hebben*.

Borduurringposities

Breng de borduurring in de correcte positie voor het vervangen van de spoel, het afsnijden van sprongsteken, het bijsnijden van een applicatie of voor het opzoeken van het midden van het borduurmotief.

Springen naar steek

Voer het steeknummer in om snel naar een specifieke steek in het borduurmotief te gaan.

Borduurraster en zoommogelijkheden

Maakt het maken van aanpassingen op het kleuren-touchscreen eenvoudig en nauwkeurig.

Inclusief borduurringen

Bij de grote borduureenheid worden drie borduurringen geleverd: creative™ 120 SQUARE HOOP (120x120), creative™ MASTER HOOP (240x150), creative™ DELUXE HOOP (360x200). Bij de kleine eenheid worden twee borduurringen geleverd: creative™ 120 SQUARE HOOP (120x120), creative™ ELITE HOOP (260x200).

Inclusief QuickFont programma

Gebruik uw computer en het QuickFont programma om borduurlettertypes te maken van ieder gewenst TrueType® lettertype. Download gratis van www.pfaff.com onder borduurmachines en machine updates.

Programma voor het bekijken en organiseren van borduurmotieven

Organiseer borduurmotiefbestanden die op uw computer zijn opgeslagen, verander borduurmotieven in afbeeldingsbestanden, druk catalogi af en meer. Download gratis van www.pfaff.com onder borduurmachines en machine updates

creative-4-5.aspx

Steken

480 steken inclusief een groot aantal decoratieve 9 mm steken en maxi-steken tot 48 mm breed. Combineer en/of bewerk uw steken voor nog meer creativiteit. 

Inbegrepen borduurmotieven

270 fantastische borduurmotieven

De PFAFF® creative™ 4.5 naai- en borduurmachine heeft veel verschillende speciale borduurtechnieken. De ingebouwde borduurmotieven zijn ondergebracht in drie verschillende categorieën: machineborduurmotieven, minidesigns en quiltborduurmotieven.

Naaivoeten

1A - Siersteekvoet met IDT™ systeem
2A - Siersteekvoet
3 - Blindzoomvoet met IDT™ systeem
4 - Ritsvoet met IDT™ systeem
5A -  Sensormatic knoopsgatenvoet
5M - Handmatige knoopsgatenvoet
6A - Borduurvoet/Sensormatic free-motion voet
6D - Dynamisch verende voet
1/4" Quilt- en patchworkvoet met IDT™ systeem
8 - Maxi-steekvoet

Overige accessoires

Stylus
Garennetje (2)
Geleider voor doorstikken/quilten
Vilten onderlegger (2)
USB Embroidery stick
Schroevendraaier
Tornmesje
Borsteltje
Garenschijf, groot (2)
Garenschijf, medium
Garenschijf, klein
Multifunctioneel gereedschap
Spoeltjes (10)
Kniehevel
Machinecommunicatie software (PC) om te downloaden
Voetpedaal
Netsnoer
USB-snoer (P/N:412 62 59-04)
Naalden
Microvezel doekje
creative™ 4.5 Embroidery collection

Brochure & Vergelijken

De Brochure met informatie, een stekenoverzicht, een borduurmotievenoverzicht over de Pfaff Creative 4.5 en een vergelijkingstabel voor de Pfaff Creative serie, vind u onder de bijlagen.

Productdetails
Pfaff Creative 4.5
Bijlagen
Downloaden
Pfaff Creative Line vergelijken

Vergelijkingstabel van de modellen in de Pfaff Creative serie

Downloaden (1.95M)
Pfaff Creative 4.5 Brochure

Brochure met informatie over de Pfaff Creative 4.5 naaimachine & borduurmachine

Downloaden (804.19k)
Pfaff Creative 4.5 Borduurmotief

Overzicht van de borduurmotieven van de Pfaff Creative 4.5

Downloaden (3.87M)
Pfaff Creative 4.5 Steken

Overzicht van de steken van de Pfaff Creative 4.5

Downloaden (1.14M)
Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Referentie: #820921096

Pfaff Spoeltjes, grijs, 10 stuks ( J )

Geschikt voor Pfaff machines van categorie J:  CREATIVE: sensation pro, sensation, vision, performance CREATIVE: 4.0, 3.0, 2.0 PERFORMANCE 5.0 QUILT EXPRESSION: 4.2, 150, 4.0 EXPRESSION : 3.2, 3.0, 2.0 Scroll naar beneden voor meer informatie en optionele accessoires. (Snel bekijken gekozen? Klik op de afbeelding om naar het volledige...

Prijs € 7,00
Meer
Op voorraad bij onze leverancier, levertijd ca. 5 werkdagen.

Referentie: Pfaff Creative 1.5

Pfaff Creative 1.5

De Pfaff Creative 1.5 naaimachine & borduurmachine heeft alles in één; veel naaifuncties, leuke borduurfuncties en ook nog eens een hele goede prijs. Een leuke machine met veel mogelijkheden en eenvoudige bediening. Beschikt over het IDT-systeem (dubbel stof transport), 150 naaisteken, automatische knoopsgaten, 2 naailettertypes, borduren tot 240x150...

Prijs € 1.099,00 Normale prijs € 1.199,00
Meer
Op bestelling leverbaar.

Referentie: Pfaff Creative 3.0

Pfaff Creative 3.0 naai- en borduurmachine

De Pfaff Creative 3.0 is een veelzijdige naai- en borduurmachine met IDT-systeem (dubbel stof transport) en een borduurbereik tot 260x200 mm. Een topmachine, geschikt voor elke naai- en borduurliefhebber die meer uit diens creativiteit wil halen maar toch ook een goede machine wenst voor de kleine tot grote naaiklussen. Ruim 250 steken tot 9mm breed,...

Prijs € 2.969,00 Normale prijs € 3.299,00
Meer
Op bestelling leverbaar,
16 andere producten in dezelfde categorie:

Pfaff Performance Icon™

De PFAFF performance icon heeft alles in zich, zowel bewezen functies als volledig nieuwe en unieke eigenschappen. De bediening is uitermate intuïtief en staat garant voor ultiem naai plezier. Met het IDT-systeem en de sterke naaldkracht gaat deze machine met gemak door dikke stoffen en meerdere lagen. Geniet van de grote werkruimte, wifi, touchscreen en...

Prijs € 4.999,00
Meer
Op bestelling leverbaar,

Referentie: Janome Coverpro 2000CPX

Janome Coverpro 2000CPX

Professionals in de kledingindustrie werken de kleding nooit af op een “gewone” naaimachine. Als zij in een project een zoom maken, doen zij dat met een coversteek. U kunt nu met de Janome CoverPro 2000CPX dezelfde professionele resultaten behalen.  Het geeft u de perfectie van een industriemachine maar met de eenvoudige bediening van een...

Prijs € 629,00 Normale prijs € 699,00
Meer
Direct leverbaar uit voorraad

Janome Horizon MC 8200

Memory Craft 8200QCP – het nieuwste paradepaardje in de JANOME familie de “HORIZON”. Een nieuwe generatie “lange vrije arm” machines start met de “Horizon”. Basismodel van de Horizon serie Mooie starters quiltmachine. Uitgerust met differentieel dubbelstoftransport!! BEL MET DE WINKEL VOOR SPECIALE WINKELAKTIES !!

Prijs € 1.699,00 Normale prijs € 1.749,00
Meer
Direct leverbaar uit voorraad

Babylock Eclipse 2

Bent u op zoek naar nieuwe inspiratie, het hoogste niveau lockmachine en moderne technologie? Makkelijk in te rijgen lockmachine met het Jet Air systeem. Nooit meer draden in de knoop!

Prijs € 948,00
Meer
Direct leverbaar uit voorraad

Referentie: Brother Coverlock CV3440

Brother Coverlock CV3440

De coverstitch-machine CV3440 van Brother biedt coversteken en deksteken voor het creëren van verfijnde afwerkingen van hoge kwaliteit. Door de eenvoudige bediening en het gebruiksvriendelijke inrijgsysteem maakt u uw zomen en professionele sier- en afwerksteken in een handomdraai. • 4, 3 en 2 draden• 155 mm werkruimte• Automatisch vrijgeven van de...

Prijs € 494,10 Normale prijs € 549,00
Meer
Op bestelling leverbaar

Brother Overlock 2104D

Ideaal voor professionele afwerkingen: 3- of 4-draads overlocken. Afsnijden, naaien en afwerken in één handeling! • 3- of 4-draads steken • Eenvoudig inrijgsysteem • ondergrijper • Differentieel transport • Rolzoom verwerken in één handeling • LED verlichting • Gebruiksvriendelijk Eenvoudig in gebruik en daarom zeer geschikt voor beginners!

Prijs € 287,10 Normale prijs € 319,00
Meer
Op bestelling leverbaar

Referentie: 820247096

Pfaff Rechtstiksteekplaat

De rechtstiksteekplaat is gemaakt voor een gelijkmatig stoftransport aan het begin en einde van een naad, zonder risico dat de stof in de steekplaat wordt getrokken. Geschikt voor categorie: F, G

Prijs € 58,95
Meer
Direct leverbaar uit voorraad

Referentie: Babylock Cover BLCS-2

Babylock Cover BLCS-2

Bent u op zoek naar nieuwe inspiratie, het hoogste niveau lockmachine en moderne technologie? Makkelijk in te rijgen lockmachine met het Jet Air systeem. Nooit meer draden in de knoop!

Prijs € 1.449,00
Meer
Op bestelling leverbaar

Volg ons op Facebook