Epic 980Q Husqvarna

Nieuw

Vol trots introduceren wij u de
nieuwste en grootste digitale
naaimachine in zijn klasse!
HUSQVARNA VIKING®
EPIC™|980Q is onze meest
geavanceerde en uitgebreide
computergestuurde naaimachine
ooit.
Gemaakt voor naaisters, door
naaistersTM om uw inspiratie naar
een nog hoger niveau te tillen.

Meer details

Op bestelling leverbaar

€ 4.999,00

Meer informatie

VOORDELEN EN EIGENSCHAPPEN


JoyOS ADVISOR™ FUNCTIE
Een uitgebreide SEWING ADVISOR® functie met leerprogram-ma’s, naaiprojecten, stap-voor-stap instructies en naaitechnieken op het scherm.
Selecteer het stoftype en u krijgt een brede selectie beschikbare naai-technieken, van basistechnieken tot gedetailleerd naaien. De JoyOS ADVISOR™ functie stelt onmiddellijk de beste steek, steekbreedte, steeklengte, draadspanning/-hoeveelheid en persvoetdruk in voor
de techniek die u heeft gekozen – helemaal automatisch. U wordt ook geassisteerd door animaties en illustraties die u direct op het scherm
deskundig advies geven.


•INTERACTIEVE LEERPROGRAMMA’S – Leer om verschillende technieken te naaien, zoals ritsen, kragen, zomen, enz. De EPIC™ 980Q leidt u overal doorheen en stelt alles voor u in.


•NAAITECHNIEKEN – Exclusieve naaitechnieken worden getoond met stap-voor-stap instructies en animaties en/of illustraties.


•QUICK HELP – Druk op een steek, pictogram of functie om de naam en de beschrijving ervan te zien.


•DE COMPLETE HANDLEIDING is in uw EPIC™ 980Q opgeslagen. Alles wat u wilt weten, kunt u zien op het scherm.
mySewnet™ CLOUD, WIFI-FUNCTIE EN APP Met de mySewnet™ cloud heeft u gemakkelijk toegang tot uw gegevens vanaf meerdere apparaten, zoals uw computer, tablet of EPIC™ 980Q naaimachine. De gegevens worden automatisch via wifi met elkaar gesynchroniseerd.


•Gebruik de functie voor automatische updates.


•Via het gratis gebruikersaccount bij mySewnet™ kunt u gegevens van apparaat naar apparaat overdragen.


•Er is een handige app beschikbaar voor zowel Android als iOS: Gebruik uw smartphone of tablet als hulp. Met de JoyOs Advisor™ app kunt u instructies – zowel in woord als in beeld - volgen terwijl u met uw EPIC™ 980Q naait.
CAPACITIEF TOUCHSCREEN EN TABLET-ACHTIGE BEDIENING Het scherm maakt het mogelijk om eenvoudig door de menu’s te navigeren. Slepen en neerzetten op het scherm, in- en uitzoomen, roteren, pinchen, swipen en spreaden, net als op tablets of smartphones.


•Groot capacitief kleuren touchscreen van 10,1" met een kijkhoek van 180° en een hoge resolutie (1280 x 800).


•Innovatieve gebruikersinterface voor een optimaal intuïtieve bediening. Ontwikkeld door naaisters voor naaisters.


GROTE NAAIRUIMTE
De grote naairuimte (310 x 140 mm) biedt veel plaats aan uw naaiproject. De vrije arm is mooi slank en onder de naaikop is veel plaats (76,2 mm) voor de stof, voor het inrijgen of voor het verwisselen van de naald.


VOLLEDIG AUTOMATISCHE DRAADINSTEKER Met één druk op een toets wordt uw naald ingeregen en bent u klaar om te naaien.


NIEUW ONTWERP MACHINE-BODEMPLAAT Reduceert trillingen tijdens het naaien.


EXTRA GROTE ONDERDRAADSPOEL Voor langer naaiplezier zonder onderbrekingen. Rechtstreekspoelen vanuit de naald.


TELESCOOPDRAADDOORVOER EN deLuxe™-Stitch System
Perfecte inrijgroute. Gebruik allerlei soorten garenklos-groottes. Dankzij de uitschuifbare telescoop wordt de draad altijd perfect doorgevoerd. Het intelligente deLuxe™ -Stitch System zorgt voor een exacte draaddoorvoer, ook bij het gebruik van luxueuze metallic garens. De sensor meet de dikte van de stof en reguleert vervolgens de hoeveelheid garen.


PROFESSIONEEL SIERSTEKENPAKKET
Naast bestaande kwaliteitssteken vindt u ook de unieke, exclusieve HUSQVARNA VIKING® steektechnieken in de EPIC ™ 980Q: Themasteken, decoratieve steken, dimensionale siersteken. Naai pailletten mee – voor een prachtig resultaat. Of maak uw project nog unieker en gebruik 7 mm steken en de zijwaarts getransporteerde omnimotionsteken.


EXCLUSIVE SENSOR SYSTEM™ FUNCTIE Registreert automatisch en doorlopend de dikte van de stof terwijl u naait en past zich aan voor een perfect gelijkmatig transport.


•SENSORVOET OMHOOG - De naaivoet wordt automatisch omlaag en omhoog gebracht voor iedere naaitechniek. - Vier posities: omlaag, draaien, omhoog en extra hoog. - Brengt de transporteur automatisch omlaag bij de extra hoge stand voor maximale ruimte om dikke, zware stoffen en quilts eenvoudig onder de naaivoet te kunnen schuiven.


•SENSORVOET DRAAISTAND Automatische zwevende positie met de naald omlaag om eenvoudig te kunnen draaien, appliqueren en quilten. U heeft uw handen vrij om de stof te geleiden.


•SENSORVOETDRUK De naaivoet registreert doorlopend de dikte van de stof en past automatisch de naaivoetdruk aan, voor een gelijkmatig stoftransport van alle soorten stof.