In prijs verlaagd! Husqvarna 145M Bekijk groter

Husqvarna 145M

Nieuw

De TRIBUTE™ 145M naaimachine is geschikt voor allerlei soorten naaiwerk. U zult veel plezier hebben van de praktische functies zoals een ingebouwde draadinsteker, een handige stekengids, een één-staps knoopsgat dat u moeiteloos naait en een harde kunststof beschermkap.

(Heeft u voor snel bekijken gekozen? Klik op de afbeelding om naar het volledige product te gaan)

Meer details

2 Items

Uit voorraad leverbaar

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

€ 399,20

-20%

€ 499,00

Meer informatie

De TRIBUTE™ 145M naaimachine is geschikt voor allerlei soorten naaiwerk; van prachtige galajurken tot en met gordijnen zoals u deze ziet in glossy woonbladen. U zult veel plezier hebben van de praktische functies zoals een ingebouwde draadinsteker, een handige stekengids, een één-staps knoopsgat dat u moeiteloos naait en een harde kunststof beschermkap.

Handig & efficiënt

  • Voorzien van een handige, ingebouwde stekengids. De gids geeft advies over de juiste naaivoet, de steeklengte en –breedte, de draadspanning en de persvoetdruk voor verschillende stoffen en technieken.
  • 18 verschillende steken (70 steekfuncties) waaronder nuttige steken, siersteken, stretchsteken en een één-staps knoopsgat. De steeklengte en steekbreedte kunnen worden ingesteld. 

ACCESSOIRES IN DOOS

Naaivoeten

Standaard naaivoet A, Standaard naaivoet B, Knoopsgatvoet C, Blindzoomvoet D, Ritsvoet E, Glijvoet H, Naaivoet J, Automatische knoopsgatvoet R.

Naaivoeten vanwege ons 145-jarig jubileum

  • Rimpelvoet: Rimpel stof of rimpel en bevestig een ruche in één stap.
  • Transparante passepoilvoet: Breng kant en klare passepoils aan in naden en aan randen voor een professionele afwerking.
  • Soutachevoet: Bevestig vlechten of koordjes als decoratieve versiering.

Overige accessoires

Zelfklevende glijplaatjes, Rand-/quiltgeleider, Naalden, Spoeltjes, Schroevendraaier, Borsteltje, Tornmesje (knoopsgat opener), Garenschijf (groot), Garenschijf (klein), Verticale garenpen, Vilten kussen, Accessoiredoos (open de verlengtafel om uw accessoires op te bergen).

Handleiding