Haken & Breien

Informatie

Aanbiedingen

Onze winkels

Tags

Haken & Breien

GROTE COLLECTIE UITVERKOOP WOL VINDT U ONDER "SALE"

Let op alle sale artikelen zijn alleen online verkrijgbaar en niet in onze winkel in Heerenveen!

Haken & Breien  Er zijn 31 producten

Subcategorieën

 • Wol & Garens
 • Sokkenwol

 • Haaknaalden

  Haaknaalden in alle soorten en maten.

  Maar wat is nou het verschil?

  De meest gebruikte haaknaald op dit moment is Clover Amour. Deze haaknaalden hebben een ergonomisch softgrip handvat waardoor men minder snel last krijgt van de duim en hand. Voor grotere projecten of fanatieke hakers is de Clover Amour haaknaald absoluut een aanrader! Er bestaan ook setjes voor een voordelige prijs. De standaard Clover Amour set en de extra fijne Clover Amour set.

  Daarnaast is er Clover soft touch Crochet. Het platte softgrip handvat zorgt voor een geheel andere grip en ligging in de hand.

  De Addi Swing haaknaald. Deze haaknaald heeft een dikker handvat en heeft anders dan bij andere haaknaalden ook een dikkere grip aan het eind van het handvat. Samen met het feit dat de Addi Swing haaknaald iets langer is zorgt dit voor een totaal andere grip en extra comfort aan de handpalm. Zeer gewaardeerd door mensen met gewrichtspijn of klachten aan de pols. Ook verkrijgbaar in een voordelige Addi Swing set.

  De Prym ergonomische haaknaald. Deze haaknaald heeft een dikker handvat waardoor u minder snel last van de hand krijgt.

  De traditionele Prym haaknaald. Dit is de haaknaald zoals we hem al jaren kennen. Dun met een klein afgevlakt stuk ter ondersteuning. Door de slanke vorm krijgen sommigen sneller last van de duim, hand of pols. Dit komt vooral voor bij de kleinere maten, de dikkere haaknaalden zijn vaak beter te hanteren. Ideaal voor het uitproberen van haken, kleine projecten en voor degenen die deze haaknaald zeer gewend zijn.

  De Tunische haaknaald. Deze haaknaald is extra lang met knop en is geschikt voor het tunisch haken.

  De Knitpro Symfonie wood haaknaald. De houten haaknaalden van Knitpro werken erg prettig door het gladde oppervlak en de licht afwijkende punt.

  De Knitpro Waves set. Deze set bevat haaknaalden met een ergonomisch handvat waardoor deze prettiger in de hand liggen. Met de voordelige prijs een leuke set voor de beginnend haker. Het handvat bevat geen softgrip, daarvoor kunt u kijken bij Clover Amour.

  Overig:

  Wilt u eens wat anders? kijk dan bij onze exclusieve ontwerpen!

  Maak het uzelf gemakkelijk met de handige brei- & haakaccesoires. Zoals breivisjes, toerentellers, stekenmarkeerders en meer.

  Uw Breinaalden of breiwerk opbergen? Kijk dan eens bij Opbergen & Boxen.


 • Breinaalden

  Breinaalden in verschillende soorten en maten.

  Maar wat is nou het verschil?

  Breinaalden met knop:

  Prym breinaalden met knop. Dit zijn de traditionele breinaalden zoals we al lang kennen. De kunststof samenstelling maakt ze stevig en prettig in gebruik. Voorheen noemde men dit ook wel metalen breinaalden. Ondanks de metaalkleur waren deze vaak ook van kunststof gemaakt.

  - Knitpro Symfonie wood breinaalden. Mooie lange houten breinaalden, gevormd naar de traditionele breinaald. Door het gladde, goed glijdende oppervlak is deze breinaald erg prettig om mee te breien. Ook verkrijgbaar in 30 cm Symfonie wood set & 40 cm Symfonie wood set.

  - Houten breinaalden. Door het hout glijdt de draad gemakkelijk om de pen wat maakt dat de houten breinaald prettig werkt. Houten breinaalden kunt u ook heel dik krijgen t/m 25mm!

  - Pony breinaalden met knop. Deze breinaalden van kunststof glijden beter dan veel andere breinaalden. Vanwege de voordelige prijs is deze breinaald handig om als beginner het breien eens uit te proberen. Heeft u graag een gladde breinaald? Ook dan is deze breinaald geschikt.

  Breinaalden zonder knop:

  - Breinaalden duppele punt/ sokkennaalden. Dit zijn de traditionele lange sokkenpennen met aan beide kanten een punt. De kunststof samenstelling maakt ze stevig en prettig in gebruik. Voorheen noemde men dit ook wel metalen breinaalden. Ondanks de metaalkleur waren deze vaak ook van kunststof gemaakt.

  - Breinaalden duppele punt/ sokkennaalden kort. Deze breinaalden zijn wat korter van stuk.

  - Knitpro Symfonie wood sokkennaalden set. Deze set bevat korte sokkennaalden in verschillende diktes.

  - Knitpro Verwisselbare punt/ Rondbreinaalden. Deze breinaalden van Knitpro hebben een wisselbare punt. Dit houdt in dat u gemakkelijk de lengte van uw kabel of de dikte van uw naald kunt verwisselen. Deze naalden zijn er ook in een Knitpro startersset, Knitpro Chunky set & Knitpro verwisselbare punt set.

  - Prym Kabelnaalden. Deze naalden kunt u gebruiken om uw breiwerk over te zetten en kabels te creëren.

  Overig:

  Wilt u eens wat anders? kijk dan bij onze exclusieve ontwerpen!

  Maak het uzelf gemakkelijk met de handige brei- & haakaccesoires. Zoals breivisjes, toerentellers, stekenmarkeerders en meer.

  Uw Breinaalden of breiwerk opbergen? Kijk dan eens bij Opbergen & Boxen.

 • Brei- Ringen & Planken
 • Punniken
 • Brei- & Haak Accesoires

 • Opbergen / boxen / Tassen
 • Vulling
per pagina
Toont 1 - 18 van de 31 items
Toont 1 - 18 van de 31 items