Haaknaalden

Haaknaalden in alle soorten en maten.

Maar wat is nou het verschil?

De meest gebruikte haaknaald op dit moment is Clover Amour. Deze haaknaalden hebben een ergonomisch softgrip handvat waardoor men minder snel last krijgt van de duim en hand. Voor grotere projecten of fanatieke hakers is de Clover Amour haaknaald absoluut een aanrader! Er bestaa...

Haaknaalden in alle soorten en maten.

Maar wat is nou het verschil?

De meest gebruikte haaknaald op dit moment is Clover Amour. Deze haaknaalden hebben een ergonomisch softgrip handvat waardoor men minder snel last krijgt van de duim en hand. Voor grotere projecten of fanatieke hakers is de Clover Amour haaknaald absoluut een aanrader! Er bestaan ook setjes voor een voordelige prijs. De standaard Clover Amour set en de extra fijne Clover Amour set.

Daarnaast is er Clover soft touch Crochet. Het platte softgrip handvat zorgt voor een geheel andere grip en ligging in de hand.

De Prym ergonomische haaknaald. Deze haaknaald heeft een dikker handvat waardoor u minder snel last van de hand krijgt.

De traditionele Prym haaknaald. Dit is de haaknaald zoals we hem al jaren kennen. Dun met een klein afgevlakt stuk ter ondersteuning. Door de slanke vorm krijgen sommigen sneller last van de duim, hand of pols. Dit komt vooral voor bij de kleinere maten, de dikkere haaknaalden zijn vaak beter te hanteren. Ideaal voor het uitproberen van haken, kleine projecten en voor degenen die deze haaknaald zeer gewend zijn.

De Tunische haaknaald. Deze haaknaald is extra lang met knop en is geschikt voor het tunisch haken.

Overig:

Maak het uzelf gemakkelijk met de handige brei- & haakaccesoires. Zoals breivisjes, toerentellers, stekenmarkeerders en meer.

Uw Breinaalden of breiwerk opbergen? Kijk dan eens bij Opbergen & Boxen.


Meer

Haaknaalden  Er zijn geen producten in deze categorie.