Haaknaalden

Informatie

Aanbiedingen

Onze winkels

Tags

Haaknaalden

Haaknaalden in alle soorten en maten.

Maar wat is nou het verschil?

De meest gebruikte haaknaald op dit moment is Clover Amour. Deze haaknaalden hebben een ergonomisch softgrip handvat waardoor men minder snel last krijgt van de duim en hand. Voor grotere projecten of fanatieke hakers is de Clover Amour haaknaald absoluut een aanrader! Er bestaa...

Haaknaalden in alle soorten en maten.

Maar wat is nou het verschil?

De meest gebruikte haaknaald op dit moment is Clover Amour. Deze haaknaalden hebben een ergonomisch softgrip handvat waardoor men minder snel last krijgt van de duim en hand. Voor grotere projecten of fanatieke hakers is de Clover Amour haaknaald absoluut een aanrader! Er bestaan ook setjes voor een voordelige prijs. De standaard Clover Amour set en de extra fijne Clover Amour set.

Daarnaast is er Clover soft touch Crochet. Het platte softgrip handvat zorgt voor een geheel andere grip en ligging in de hand.

De Addi Swing haaknaald. Deze haaknaald heeft een dikker handvat en heeft anders dan bij andere haaknaalden ook een dikkere grip aan het eind van het handvat. Samen met het feit dat de Addi Swing haaknaald iets langer is zorgt dit voor een totaal andere grip en extra comfort aan de handpalm. Zeer gewaardeerd door mensen met gewrichtspijn of klachten aan de pols. Ook verkrijgbaar in een voordelige Addi Swing set.

De Prym ergonomische haaknaald. Deze haaknaald heeft een dikker handvat waardoor u minder snel last van de hand krijgt.

De traditionele Prym haaknaald. Dit is de haaknaald zoals we hem al jaren kennen. Dun met een klein afgevlakt stuk ter ondersteuning. Door de slanke vorm krijgen sommigen sneller last van de duim, hand of pols. Dit komt vooral voor bij de kleinere maten, de dikkere haaknaalden zijn vaak beter te hanteren. Ideaal voor het uitproberen van haken, kleine projecten en voor degenen die deze haaknaald zeer gewend zijn.

De Tunische haaknaald. Deze haaknaald is extra lang met knop en is geschikt voor het tunisch haken.

De Knitpro Symfonie wood haaknaald. De houten haaknaalden van Knitpro werken erg prettig door het gladde oppervlak en de licht afwijkende punt.

De Knitpro Waves set. Deze set bevat haaknaalden met een ergonomisch handvat waardoor deze prettiger in de hand liggen. Met de voordelige prijs een leuke set voor de beginnend haker. Het handvat bevat geen softgrip, daarvoor kunt u kijken bij Clover Amour.

Overig:

Wilt u eens wat anders? kijk dan bij onze exclusieve ontwerpen!

Maak het uzelf gemakkelijk met de handige brei- & haakaccesoires. Zoals breivisjes, toerentellers, stekenmarkeerders en meer.

Uw Breinaalden of breiwerk opbergen? Kijk dan eens bij Opbergen & Boxen.


Meer

Haaknaalden  Er zijn 16 producten

Toont 1 - 16 van de 16 items
Toont 1 - 16 van de 16 items