Breinaalden

Informatie

Nieuwe producten

Aanbiedingen

Onze winkels

Tags

Breinaalden

Breinaalden in verschillende soorten en maten.

Maar wat is nou het verschil?

Breinaalden met knop:

Prym breinaalden met knop. Dit zijn de traditionele breinaalden zoals we al lang kennen. De kunststof samenstelling maakt ze stevig en prettig in gebruik. Voorheen noemde men dit ook wel metalen breinaalden. Ondanks de metaalkleur waren deze vaa...

Breinaalden in verschillende soorten en maten.

Maar wat is nou het verschil?

Breinaalden met knop:

Prym breinaalden met knop. Dit zijn de traditionele breinaalden zoals we al lang kennen. De kunststof samenstelling maakt ze stevig en prettig in gebruik. Voorheen noemde men dit ook wel metalen breinaalden. Ondanks de metaalkleur waren deze vaak ook van kunststof gemaakt.

- Knitpro Symfonie wood breinaalden. Mooie lange houten breinaalden, gevormd naar de traditionele breinaald. Door het gladde, goed glijdende oppervlak is deze breinaald erg prettig om mee te breien. Ook verkrijgbaar in 30 cm Symfonie wood set & 40 cm Symfonie wood set.

- Houten breinaalden. Door het hout glijdt de draad gemakkelijk om de pen wat maakt dat de houten breinaald prettig werkt. Houten breinaalden kunt u ook heel dik krijgen t/m 25mm!

- Pony breinaalden met knop. Deze breinaalden van kunststof glijden beter dan veel andere breinaalden. Vanwege de voordelige prijs is deze breinaald handig om als beginner het breien eens uit te proberen. Heeft u graag een gladde breinaald? Ook dan is deze breinaald geschikt.

Breinaalden zonder knop:

- Breinaalden duppele punt/ sokkennaalden. Dit zijn de traditionele lange sokkenpennen met aan beide kanten een punt. De kunststof samenstelling maakt ze stevig en prettig in gebruik. Voorheen noemde men dit ook wel metalen breinaalden. Ondanks de metaalkleur waren deze vaak ook van kunststof gemaakt.

- Breinaalden duppele punt/ sokkennaalden kort. Deze breinaalden zijn wat korter van stuk.

- Knitpro Symfonie wood sokkennaalden set. Deze set bevat korte sokkennaalden in verschillende diktes.

- Knitpro Verwisselbare punt/ Rondbreinaalden. Deze breinaalden van Knitpro hebben een wisselbare punt. Dit houdt in dat u gemakkelijk de lengte van uw kabel of de dikte van uw naald kunt verwisselen. Deze naalden zijn er ook in een Knitpro startersset, Knitpro Chunky set & Knitpro verwisselbare punt set.

- Prym Kabelnaalden. Deze naalden kunt u gebruiken om uw breiwerk over te zetten en kabels te creëren.

Overig:

Wilt u eens wat anders? kijk dan bij onze exclusieve ontwerpen!

Maak het uzelf gemakkelijk met de handige brei- & haakaccesoires. Zoals breivisjes, toerentellers, stekenmarkeerders en meer.

Uw Breinaalden of breiwerk opbergen? Kijk dan eens bij Opbergen & Boxen.

Meer

Breinaalden  Er zijn 15 producten

Toont 1 - 15 van de 15 items
Toont 1 - 15 van de 15 items